Castiga un laptop Alienware in valoare de 7000 RON

In urma cu doar cateva zile am pornit o campanie cu numele Castiga un laptop Alienware. Pana acum s-au inscris peste 30 de participanti, care mai de care mai creativi, in lupta pentru un Alienware. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati interpretand versurile noastre, pe orice coloana sonora va doriti si puteti castiga. Va provocam sa fiti cat se poate de creativi, iar daca doriti, puteti adapta textul pentru a se potrivi cu stilul muzical dorit.

Notebook-ul de gaming Alienware 13 pe care il poti castiga a fost invitat in testele colegilor nostri de la Digital Content, care au realizat un video review ce poate fi gasit pe contul nostru de Youtube.

casti un laptop alienwareCe este atat de special la el?

In ciuda dimensiunilor sale, cu un ecran de 13 inch si o greutate de numai 2 kg, sub carcasa ascunde un procesor Intel i5-4210U cu 2 nuclee si 4 threaduri ce urca pana la 2.7 GHz, 8 GB memorie RAM la 1600 MHz, un HDD de 1 TB la 5400 rpm si o placa video dedicata GTX 860M cu 2 GB memorie GDDR5. Putem spune fara ezitare ca Alienware 13 este cu adevarat un portabil de gaming, asa cum este laudat de producator.

Performantele asigurate de procesor si placa video sunt excelente, insa pentru a duce totul la extrem si a concura cu un desktop de gaming, cei de la Alienware au implementat un port special prin care putem conecta inca o placa video!

Despre tastatura iluminata, calitatea ecranului si sistemul audio, nici nu mai are rost sa vorbim. Insa va lasam in compania un clip realizat special pentru campania mai sus mentionata, in care va invitam sa fiti cat se poate de creativi.

Lasă un răspuns