PC Garage si EESTEC LC Bucharest te invită să codezi ca un maratonist!

eestec olympics cover
Eveniment sponsorizat de PC Garage.

Vino, te asteptam cu premii super interesante oferite tuturor participantilor.

Dacă eşti pasionat de IT, îţi face cu ochiul cariera de programator, iar mintea ta se simte mai antrenată pe un  „teren binar”, atunci eeStec Olympics 5 este evenimentul care ţi se potrivește!

Timp de 24 de ore îţi vei pune în practică abilităţile de programator alături de alți 44 de studenţi dornici să demonstreze  tuturor de ce sunt în stare când e vorba de programare.

În paralel cu eeStec Olympics 5, se va desfășura și cel mai așteptat Challenge, PC Garage Challenge! În cazul în care faci parte din primele 20 de echipe neselectate pentru eeStec Olympics 5, păstrează-ţi echipa de 3 prieteni și veniți împreună pentru a vă testa rapiditatea și creativitatea în programare! Crezi că poți face față celor 6 ore intense? Dacă răspunsul tău este da, echipele cele mai pricepute vor fi premiate cu gadget-uri de ultimă generație.

Aflat la a cincea ediţie, eeStec Olympics îşi propune să unească în Rectorat, holul AN al Universităţii Politehnica din Bucureşti 15 echipe a câte 3 programatori, punându-le in contextul ideal pentru a-şi valorifica cunoştinţele şi abilităţile în ceea ce privește programarea. Tema constă în implementarea algoritmilor și dezvoltarea unei aplicații într-un timp cât mai scurt, despre care veți afla mai multe în urma înscrierilor, deoarece tema de anul acesta va fi secretă și plină de surprize.

Înscrierile se fac online, până pe data de 30 octombrie pe site-ul următor : http://www.eestec.ro/olympics

Așadar, te așteptăm între 7-8 noiembrie 2014 să iţi antrenezi neuronii într-un maraton cu premii în valoare totală de 3150 euro.

Power your future, power your code!

Lasă un răspuns