Cum a fost la Dreamhack Masters Bucharest 2014? (rezumat si galerie foto)

Suntem siguri că majoritatea dintre voi știu deja ce reprezintă Dreamhack, așa că renunțăm la descrierile adiționale și va povestim pe scurt cum ne-am distrat la a două ediție din acest an, alături de jucători profesioniști din țara și străinătate.

dreamhack masters 2014

Timp de trei zile, între 31 octombrie și 2 noiembrie, am fost prezenți în Sală Polivalentă la standul PC Garage – PC Coolers în cadrul evenimentului Dreamhack Masters Bucharest 2014, ediție ce a adunat peste 25000 de pasionați ai sportului electronic. Evenimentul a fost vizionat pe postul de televiziune Dolce Sport 4, dar mai ales online de peste 2.2 milioane de oameni prin intermediul streamurilor oficiale. Cei care au ratat live-urile au posibilitatea să vadă înregistrările pe canalul nostru de Youtube.

Vizitatorii au avut parte de un turneu internațional de Dota 2, Hearthstone: Heroes of Warcraft, League of Legends, Counter-Strike : Global Offensive, o mulțime de concursuri și bineînțeles un show de cosplay care a antrenat creativitatea și imaginația participanților.

Ca și anul trecut, am păstrat tradiția și le-am oferit vizitatorilor standului nostru ocazia să testeze periferice de gaming cu ajutorul partenerilor noștri Mionix, Natec Genesis și Mad Catz.

Cei care s-au înscris la competițiile noastre de Hearthstone, League of Legends, Dota 2 și Counter Strike au avut șansa de a câștiga premii substanțiale ce constau în periferice de gaming, accesorii și tricouri. Nu am uitat nici de restul vizitatorilor care au avut posibilitatea de a se înscrie în competițiile menționate mai sus în limită locurilor disponibile. Pentru cei care n-au prins locuri am organizat tombole în fiecare zi, giveaway-uri și un concurs pe Facebook.

Pentru că știm foarte bine că ne veți întreba, cele două sisteme de gaming folosite la standul nostru au fost PC Garage FX-40 v2 Dreamhack și PC Garage Dreamhack Adventure, alături de monitoarele LED LG 24EN43TS-B. Toate trei sunt disponibile în magazinul nostru la prețuri avantajoase.

2 comentarii la “Cum a fost la Dreamhack Masters Bucharest 2014? (rezumat si galerie foto)”

  1. Arbunea Ionut spune:

    Mi-ar fi placut sa fiu acolo, v-am urmarit tot timpul pe livestream. Imi place ca sunteti o echipa si va faceti treaba asa cum trebuie. Poate la anul o sa am ocazia sa vin la DreamHack si sa discutam cate putin despre GAMING.

Lasă un răspuns