Cum ne-am distrat la Dreamhack – rezumat şi foto

Proiecţia de pe ecranul uriaş atrage toate privirile publicului. Comentatorii vorbesc tot mai alert, creând o tensiune generală. Jucătorii îşi folosesc la maximum concentrarea şi se cufundă într-un univers străin, pe un tărâm fantastic cu propriul său set de principii şi legi.

Pentru o clipă, sala amuţeşte.

 

DSC_0206 DSC_3665 DSC_3762 DSC_3788

 

Doar pentru o clipă, căci ceea ce urmează este un moment de zgomot incredibil în care publicul sare pur şi simplu în aer şi se bucură de fazele spectaculoase asemeni oricărui public microbist atunci când echipa preferată înscrie un gol important.

Aceasta este, într-o descriere extrem de scurtă, atmosfera Dreamhack, în care fanii jocurilor ajunse la rang de sporturi electronice îşi urmăresc echipele favorite venite din toate colţurile lumii şi se bucură de spectacol.

 

DSC_3772 DSC_4100 DSC_4028 DSC_4076

 

Dincolo de competiţiile in-game ce au adunat un public numeros, am fost surprinşi să constatăm că şi fenomenul cosplay prinde aripi. La această arie de concurs au participat o mulţime de pasionaţi ce şi-au confecţionat cu talent costume asemănătoare cu cele ale personajelor din jocurile preferate.

Asemeni ediţiilor precedente, PC Garage a contribuit la crearea unei atmosfere frumoase la Dreamhack, prin intermediul standurilor la care am fost prezenţi.

 

DSC_3743 DSC_3804 DSC_3730 DSC_0195

 

În ambele zile de desfăşurare a evenimentului am avut ocazia să ne distrăm împreună cu publicul prezent în Sala Polivalentă prin intermediul concursurilor de League of Legends, DOTA 2 şi Counter-Strike: Global Offensive.

Fie că au participat la concursurile League of Legends 1v1 de la standul PC Garage – AMD din holul principal al Sălii, fie că şi-au încercat norocul în echipe de câte 5 în DOTA 2, League of Legends şi CS: GO la standul PC Garage – Mad Catz din sala mare, jucătorii au avut ocazia de a câştiga premii substanţiale oferite în colaborare cu partenerii noştri de la AMD şi Mad Catz.

 

DSC_3769 DSC_3856 DSC_3714 DSC_3781

 

Iar pentru cei ce nu au fost învingători în competiţiile de jocuri, am avut pregătite tombole, concursuri organizate pe Facebook dar şi marele „Giveaway la ora 3” ce a adunat sute de persoane dornice de a prinde unul dintre zecile de premii pe care le-am aruncat în public.

Şi, ca să răspundem cât mai eficient întrebărilor ce ne-au fost adresate atât la locul evenimentului cât şi online:

–          Toate sistemele folosite la standurile noastre au fost sisteme PC Garage Nocturne, disponibile şi în site-ul nostru la un preţ avantajos.

–          Monitoarele utilizate la standurile noastre au fost BenQ XL2420T.

 

 

 

Lasă un răspuns