Final de eveniment DreamHack 2013

Dreamhack PC Garage 2013 (9)Weekend-ul ce tocmai a trecut a fost unul dedicat gaming-ului si a adus in tara noastra jucatori din toata lumea. Franta, Kazakstan, Rusia, Suedia sau chiar Coreea de Sud si-au trimis cei mai buni tineri in domeniu pentru a lupta pentru premiile destul de consistente, dar si pentru faima.

Asa cum v-am obisnuit, PC Garage si-a facut simtita prezenta si de aceasta data. Concursul de la standul Asus, unde cel mai bun timp scos la volanul simulatorului nostru a fost premiat cu un SSD de 240GB si de asemenea standul de la Logitech unde toata gama de produse gaming poate fi achizitionata pana astazi cu 30% mai ieftin, cu ajutorul voucherelor de la DH.

Prezenta noastra s-a facut simtita si in randul jucatoriilor, acolo unde echipa NextPlease ne-a reprezentat atat in competitia de LoL cat si in cea de Counter Strike Global Offensive.

Si pentru ca implicarea sa fie la un nivel cat mai ridicat, colegul nostru Dan a organizat cu succes turnee de FIFA 13 1v1 si a reusit sa adune la start cei mai buni jucatori din intreaga tara.


In alta ordine de idei, se pare ca cel mai idolatrizat joc de la DreamHack 2013 a fost League of Legends, acolo unde spectatorii au aplaudat in picioare reusitele favoritilor lor, reusind sa creeze o atmosfera demna de un meci din Liga Campionilor la fotbal.

Tot evenimentul s-a incheiat duminica seara si a fost urmat de o petrecere privata, la care au fost invitati toti jucatorii participanti, dar si reprezentantii sponsorilor si ai organizatorilor.

5 comentarii la “Final de eveniment DreamHack 2013”

  1. Alex spune:

    Castigatorii de la concursul Instagram unde se vor afisa?
    A fost o experienta extraoridinara, multumesc PCG!

  2. Dan Giuraniuc spune:

    Au fost afisati in postul aferent concursului

  3. Paunescu Bogdan spune:

    Buna ziua. As avea o sugestie, referitor la o rubrica lunara ce a disparut, si anume cateva componente deteriorate de clienti, ce au venit la garantie. Dece a disparut? Se mai poate relua? Si inca o intrebare, site-ul pcgarage este gazduit pe server propriu? Sau daca este la o firma de hosting, care este aceasta?

  4. Danyzus spune:

    Am si eu o intrebare, de unde provine numele evenimentului, in special sufixul? Ceea ce cred eu ca inseamna nu are legatura cu jocurile.

    • NOC spune:

      Wikipedia spune ca:

      DreamHack began as a small gathering of schoolmates and friends in the basement of an elementary school in Malung in the early ’90s. In 1994 it was moved to the school cafeteria and became one of the larger regional demoparties at the time. The 1994 gathering was also the first one to go by the name DreamHack.

      Deci evenimentul isi are originile intr-un demo party, iar „hack” din nume chiar la hacking se referea. In intelesul original al cuvantului (vezi asta), nu cel denaturat si confundat cu cracking dat de jurnalistii malitiosi si/sau ignoranti.

Lasă un răspuns