LAN Party: WinterFall

Premii LSE

Va asteptam sambata 18 octombrie, incepand cu ora 10 la cea de-a 12 editie LAN Party – code name WinterFall – oganizata de Liga Studentilor Electronisti in incinta Rectoratului Universitatii Politehnica.

Un eveniment devenit deja traditie in randul pasionatilor de gaming, LAN Party reuneste sute de jucatori, avand sponsori si premii pe masura. Competitia vizeaza, in primul rand, pe acei tineri care domina scena de lupta a celor mai mari batalii online la DotA2, LoL, Hearthstone si Fifa14. Pentru a participa la aceste competitii maraton doritorii trebuie sa se inscrie pe lanparty.lse.org.ro

Ce inseamna aceasta frumoasa colaborare LSE – PC Garage deja la a 4-a editie? O spune reprezentatul LSE, Claudiu Colesnicencu, intr-o perspectiva a cifrelor.

• Peste 2 ani de colaborare distractiva si benefica
• Peste 250 de voluntari implicati in organizare evenimentelor
• Peste 500 de e-mailuri schimbate
• Peste 1000 de jucatori participanti
• Peste 1500 de vizitatori 
• Peste 2000 de ore pentru pregatirea acestor evenimente
• Peste 15000 euro in produse pentru castigatori

PC Garage alaturi de partenerii sai GIGABYTE, Natec Genesis, AMD, Serioux, Redragon si Somic sustine evenimentul cu premii atractive. Daca nu ati prins un loc la concursurile LSE mai aveti o sansa. La standul PC Garage se vor desfasura concursuri de LoL 1v1 si FIFA 1v1 iar inscrierile se fac in ziua evenimentului.

In afara competitiilor de gaming cei prezenti vor avea parte de o diversitate de activitati la care pot participa: F1 RedBull Challenge, Mortal Kombat, Selfie Contest, demonstratie de Overclocking si multe tombole cu premii.

Ne-am gandit si la cei care nu pot ajunge. PC Garage TV va transmite live de la LANParty. Asa ca pregatiti-va din timp intrebarile pentru ca Madalin si Roberto vor fi la datorie.

Noi suntem nerabdatori. Voi?

Lasă un răspuns