Rezumatul evenimentulul “CS:GO – Clash in the Garage”

Duminica, 26 octombrie, a marcat un sfarsit de weekend palpitant in care i-am avut alaturi pe cei de la nextPlease! Gaming. Acestia ne-au sprijinit in organizarea celei mai tari competitii de Counter Strike: Global Offensive, un eveniment care va ramane bine impregnat in istoria PC Garage.

Competitia s-a desfasurat in 4 etape si a durat aproximativ 8 ore, timp in care am avut parte de tombole in pauzele dintre runde. La sfarsitul competitiei am avut parte si de o runda demonstrativa in care 5 oameni au avut sansa de a juca impotriva celor din echipa nextPlease.

Din peisaj n-au lipsit binecunoscutele sisteme de gaming Adventure, perifericele Logitech G Series si premiile puse la dispozitie de catre sponsorii nostri:

  • 5 x mousi Mionix Avior 7000
  • 5 x mousepad Mionix Sargas 400
  • 5 x casti de gaming Logitech G230 + tricouri Logitech
  • 5 x mousi Mionix Sargas 320

Nici runda demonstrativa n-a fost privata de premii. Am oferit carcase Cougar Solution Black, Cougar Archon Black, Cougar Volant White, Cougar Volant Black si Cougar MX500 Black.

Dupa cum am mentionat mai sus, a fost un sfarsit de saptamana palpitant si plin de surprize pentru cei care ne-au vizitat showroom-ul. Evenimentul a strans peste 100 de persoane iar totul a fost transmis pe canalul de Twitch al celor de la nextPlease! Gaming. Gazda live-ului, sau mai bine spus moderatorul, a fost Sebastian Hudișteanu, cunoscut in lumea gaming-ului sub nickname-ul „Serano”.

Multumim sponsorilor Logitech, Mionix si Cougar pentru premii, echipei nextPlease! Gaming pentru sprijin in organizarea evenimentului, celor de la Red Bull care ne-au energizat jucatorii si voua, pentru ca ati venit desi vremea nu a tinut cu noi.

Game on!

 

 

Lasă un răspuns