Iepurasul Garajist a implinit 7 ani

Ce inseamna pentru noi 7 ani? Cu siguranta va putem spune ca acesti ani au adus pentru fiecare dintre noi momente frumoase in sanul echipei PC Garage. Echipa de cele mai multe ori pentru noi inseamna a doua familie, poate si acesta este motivul pentru care ne intelegem si colaboram atat de bine pentru ca privim relatiile dintre noi cu respect si implicare.


Sapte este o cifra norocoasa au spus multi dintre clientii nostri care ne-au felicitat, asa credem si noi si ne dorim ca si de aici inainte sa fim pe masura asteptarilor voastre.
Pentru ca o aniversare trebuie intotdeauna sarbatorita, am organizat o iesire la munte, profitand probabil de ultimele zile insorite. Am fost la Cheia, si ne-a placut tare mult, nu ne-am decis inca daca ne-au placut mai mult frumusetile zonei sau faptul ca am fost impreuna intr-o zi atat de frumoasa si calduroasa. Suntem energici de fel, asa ca ne-am urcat pe munte, am jucat fotbal, tenis, badminton, pe inserat ne-am bucurat de un superb foc de tabara si aproape de miezul noptii ne-am zbantuit pe mixurile colegilor care au avut de aceasta data importanta sarcina de a fi super DJi. A fost o zi plina 🙂

Va lasam sa va delectati cu poze. Si daca aveti urari pentru Iepurasul Garajist i le puteti trimite aici, va asiguram ca vor fi citite fie de el, fie de ajutoarele lui.

Lasă un răspuns