A fost Battlefield 3 Winter Cup

Chiar daca suntem in pline pregatiri de sarbatori, nu ne-am neglijat insa pasiunea pentru gaming si am dat curs invitatiei lui wasd.ro si Gigabyte de a participa la  Battlefield 3 Winter Cup. Gameri din toate partile s-au adunat si au inceput o batalie apriga si indelungata, pe alocuri chiar foarte lunga – doua echipe chiar s-au luptat pret de vreo doua ore pentru a merge mai departe. Insa vorba lunga saracia omului, sa lasam imaginile sa vorbeasca de la sine.

Vezi aici un scurt film de prezentare.
Si cateva imagini…

 

 

8 comentarii la “A fost Battlefield 3 Winter Cup”

  1. revega spune:

    i see Apple people… 🙂

  2. Edward L spune:

    Din imagini pare totul ok. Dar oare de data asta cei de la WASD au fost cinstiti ?

    Ultima oara au pus reguli clare , care n-au fost deloc respectate , si nimeni n-a fost eliminat. Rusine.
    Pe scurt data trecuta au castigat cei care n-au jucat cinstit. Folosirea de flashbangs sau stun grenades era total interzisa , si totusi se foloseau ingrozitor de mult.

    Si pe langa asta , doar cei de la wasd au jucat cel putin 4 ore. Concursul durand in total pentru saracii concurenti aproximativ 8 ore. Rusine!

    Asta intamplanduse la evenimentul lansarii jocului Black Ops. Sincer eu n-am vazut pic de seriozitate si fair play din partea celor de la wasd. In plus , fiecare calculator avea alt mouse , alte satari , alta tastatura.

    Incercati si voi trecerea de la un mouse cu 1800 Dpi , la unu cu 3200 si invers.

    Oricum , din poze si videouri pare ok.

    • Madalina spune:

      Nu vom comenta experienta dvs trecuta avand in vedere ca nu am fost implicati in acel eveniment. In ceea ce priveste aceasta actiune, va asiguram ca toate partile implicate au facut tot posibilul pentru bunul mers al lucrurilor.

    • Remus Alexandru spune:

      Au fost cinstiti, s’a jucat curat adica toti am respectat regulile si toti am venit cu propriile periferice. Daca nu ti’ai setat mouseul asta a fost problema ta. A fost fun si o sa ma duc si la urmatoarele. Chiar a fost o atmosfera placuta si astept urmatoarele cupe de bf3.

  3. Dan spune:

    Mai exact ce model de carcasa e aia de la gigabyte,ca nu am gasit pe nicaieri!

  4. razvan spune:

    de acea carcasa sunt si eu interesat , cum putem face rost ? treb sa existe undeva

Lasă un răspuns