Cadou baterie externa la orice smartphone sau tableta

blogAutonomia limitata este definita ca fiind una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta utilizatorii de smartphone sau tableta.
Cu tehnologia actuala, gadgeturile noastre ne ofera confortul si viteza de comunicare dorite dar avand in vedere suprasolicitarile la care sunt supuse device-urile mobile din ziua azi – realizarea de fotografii, browsing internet, retele sociale, accesarea numeroaselor aplicatii si jocuri – putem spune ca bateria externa a devenit indispensabila.
In aceste cazuri bateria externa se dovedeste ca fiind un accesoriu important  si foarte util daca utilizatorul obisnuieste sa calatoareasca.

Pe toata durata lunii aprilie, clientii PC Garage care doresc sa achizitioneze un smartphone sau o tableta vor primi cadou din partea magazinului o baterie externa Canyon. Capacitatea de stocare a bateriei externe CNE-CPB44BL este de 4400 mAh iar incarcarea poate dura intre 2 si 4 ore. La o incarcare completa, bateria CNE-CPB44BL poate asigura aproximativ 2 cicluri de incarcare in cazul telefoanelor cu acumulatori intre 1500 si 2400 de mAh, si doar un singur ciclu pentru device-urile de peste 2400 mAh.

Mai multe detalii despre campanie dar si un video review al bateriei puteti gasi aici

Lasă un răspuns