Control ANPC la PC Garage

Salutam initiativa eMAG, comertul online are nevoie de o imagine corecta.

PC Garage nu a fost inclus in controlul tematic ANPC desfasurat la inceputul lunii februarie. Motivele nu le cunoastem, insa alte controale trecute in care a fost inclus magazinul au constatat respectarea in totalitate a legislatiei.

Reportajele neprofesioniste nu le fac cinste autorilor, fiecare domeniu are pleava lui iar mass-media ar trebui sa fie constienta de asta. Altfel, pastrand generalizarile, putem enumera cu usurinta televiziuni de apartament, stiri de la ora ceaiului si tabloide cu fete la pagina 2 si la vreme. Va reprezinta?

4 comentarii la “Control ANPC la PC Garage”

  1. Darth Glacious spune:

    Emag abereaza ca de obicei, ei au avut parte de controale pentru ca s-a sesizat Consiliul Concurentei la preturile lor. Cat timp au fost in control le-au urcat, dupa le-au dat inapoi.
    Interesant ca de data asta n-a avut Asesoftul noroc sa isi scape magazinul de control.

    • NOC spune:

      Pierzi din vedere faptul ca eMAG nu a fost singurul magazin vizitat de ANPC. Iar in al doilea rand, nu apreciem comentariile negative la adresa concurentilor – e usor sa vorbesti, e mai greu sa faci.

      Imaginea negativa creata de media e un lucru ce priveste toate magazinele online, indiferent de nume sau nisa pe care activeaza.

      • Darth Glacious spune:

        Draga NOC,
        Stai linistit, am facut destule la viata mea, si voi mai face, nici o grija. Despre Emag stiu destule, si nu am nevoie de presa sa imi spuna ce sa gandesc. Las asta pentru mintile slabe care nu pareri proprii.

    • sorin ovidiu ghetaru spune:

      Vad o urma de invidie dragul meu domn!eMag reprezinta mai bine de 70% din comertul online…practic ceilalti nici nu exista.

Lasă un răspuns