Gaming la extrem cu tehnologiile HBAO+ si DSR de la NVIDIA in Dying Light

dying light

Anul trecut va invitam sa faceti cunostinta cu aplicatia GeForce Experience, dezvoltata de catre NVIDIA, ce vine in ajutorul gamerilor cu o serie de optiuni ce permit optimizarea jocurilor, inregistrarea gameplay-urilor cat si posibilitatea realizarii streaming-ului prin intermediul functiei ShadowPlay.

Astazi continuam aceasta serie de articole si va invitam sa vizionati un gameplay din jocul Dying Light, realizat de catre IOBAGG pe o placa video ASUS, in care prezinta in propriul stil caracteristic tehnologiile HBAO+ si DSR de la NVIDIA.

Ce este HBAO+?

asus-logo

Tehnologia HBAO+ imbunatateste tehnologia existenta Ambient Occlusion, calculand mult mai rapid modul in care lumina pica pe diferite obiecte din joc, reusind astfel sa ofere umbre cat mai realiste si detaliate, in functie de sursele de lumina. Deasemenea, un aspect important este impactul pe care umbrele il au asupra AI-ului, care pot sa tina cont de vizibilitatea personajului, asa incat, daca te ascunzi ai sansa sa nu iesi din raza vizuala a acestuia, simuland cat mai bine realitatea.

Ce este DSR?

Tehnologia DSR permite randarea scenelor din joc intr-o rezolutie mult mai mare decat cea suportata de monitor, efectuand apoi un downscale la rezolutia nativa, oferind astfel o calitate mai buna a imaginilor.

Fiti pe faza! Urmeaza surprize de la ASUS si NVIDIA.

Lasă un răspuns