La un pahar de vorba despre departamentul Service – Luna Iunie

 

Continuam seria dezvaluirilor departamentului service. In luna iunie, chiar daca a fost o luna calda de vara si a inceput perioada concediilor, am avut 487 de intrari in service .

Pentru evitarea prelungirii perioadei de solutionare, am inlocuit 99 de produse  cu produse din stocul PC Garage, iar 9 produse au fosr reparate de noi, neavand nevoie de trimitere in service-ul autorizat.

Din 212 produse solutionate in service-urile autorizate, 77  au fost reparate, iar 135 inlocuite.

Din totalul produselor primite spre solutionare in garantie, 319 nu au manifestat defectul reclamat – test ok, iar respingerile de garantie s-au inregistrat in numar de 14.

Mai jos va prezentam cateva cazuri de respingere a garantiei:

 

O placa de baza cu trasee intrerupte si smd-uri (surface monted device) lipsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In aceasta imagine este o sursa care  are sigiliul lipsa si suruburile deteriorate

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aici se poate observa o placa video pe care se poate observa ca s-a intervenit neautorizat, are suruburi deteriorate si lipseste sigiliul

 

3 comentarii la “La un pahar de vorba despre departamentul Service – Luna Iunie”

  1. tzapu spune:

    „Aici se poate observa o placa video pe care se poate observa ca s-a intervenit neautorizat, are suruburi deteriorate si lipseste sigiliul”
    1. Sunt curios cum arata acel misterios sigiliu pe care inca nu l-a vazut nimeni si cu ce va incalzea daca o aducea cu suruburi noi/schimbate ?
    2. Este inevitabil faptul ca dupa un timp o placa video de exemplu acumuleaza praf. In acest caz ce trebuie facut? Desfac cateva suruburi si o curat (si un copil de clasa a 4-a poate face acest lucru fara probleme) operatiune in urma careia risc sa pierd garantia sau o las sa se strice (si eventual o ajut) ?

  2. Andrei spune:

    Buna ziua,as vrea doar sa intreb ce fel de sigilii are pe surube placa aceea video,din ce vad eu ar fi un GTX465,pentru ca am vazut la alte modele si nu este vreun sigiliu pe ele,oricum se vede clar pe surube ca sa desfacut placa si sa umblat la ea.

    • adrian spune:

      si daca s-a desfacut care e problema ? nu trebuie curatita de praf , schimbata pasta … ce fac o trimit la pc garage la 6 luni sa o desfaca ei ? ce e cumparata in rate si e placa lor pana platesc ultima rata ? a platit omu pentru ea , e a lui . daca nu are sigiliu inseamna ca se poate desface .

Lasă un răspuns