Peste 20 ore de maraton gaming

repere
Peste 500 persoane au calcat pragul LAN Party-ului organizat sambata 20 aprilie in Cantina LEU de catre Liga Studentilor Electronisti si sustinut de PC Garage in parteneriat cu Sapphire. Un eveniment care a durat peste 20 ore si care se poate inscrie cu lejeritate la grupa „Maraton Gaming”.
Desi initial numarul jucatorilor era stabilit la 200, pe parcurs organizatorul a suplimentat locurile, astfel competitia desfasurandu-se cu 229 jucatori- fani ai jocurilor: FIFA, NSF Most Wanted, DOTA 2, StarCraft 2.
PC Garage a sustinut toate competitiile cu premii, finalistii plecand la finele evenimentului cu placi video Sapphire de ultima generatie, tablete, placi de baza Intel, SSD-uri Intel, casti si tastaturi gaming si vouchere de cumparaturi la www.pcgarage.ro. Extra competitiilor de gaming, in sala s-au organizat diferite concursuri, quiz-uri, tombole.
De dimineata si pana noaptea tarziu, standul PC Garage a fost asaltat de foarte multi fani ai jocului NFS care au avut ocazia sa isi demonstreze atuurile de piloti de curse pe cele mai tari harti ale simulatorului auto pus la dispozitie. Toti cei prezenti la eveniment au participat la tombola noastra, iar cel mai norocos dintre participanti a plecat acasa cu o super tastatura de gaming.
Ne-a bucurat sa regasim aici si pe doi dintre jucatorii de StarCraft care au fost prezenti in urma cu o luna la evenimentul „StarCraft 2 Competitia Live” de la HUB Bucharest dar si clienti fideli ai magazinului sau membrii MY Garage.
Acest LAN Party a insemnat mai mult decat o intalnire competitiva a gamerilor, a reprezentat o ocazie inedita de socializare pentru toti cei prezenti.

Lasă un răspuns