Scrisoare de pe campul de lupta

Dragii nostri,

Asa cum am anuntat aici, vineri, 6 aprilie, ne-am tinut de cuvant si am provocat participantii la o partida de joc pe cinste. Fanii jocului Battlefield3 au venit cu mic cu mare pentru a-si demonstra indemanarea, iar efortul de a surprinde adversarul a fost considerabil. Trebuie sa cunosti hartile si sa-ti alegi cu pricepere armele pentru a da lovitura decisiva si a merge mai departe catre victorie.

Participantii au fost la inaltime intr-o atmosfera antrenanta si plina de buna dispozitie. La final, acestia si-au strans mainile promitandu-si ca se vor mai intalni si la alte evenimente de acest gen. Cei mai putini norocosi au fost recompensati cu premii de consolare, iar castigatorii primelor 4 locuri si-au primit super premiile ravnite de catre toti cei prezenti la eveniment.

Ii felicitam pe cei patru castigatori:

  1. Razvan Ilie: 1x Procesor AMD FX 8120 + Placa de baza GIGABYTE  990FXA-UD3 + Casti Siberia V2  + Mouse Steelseries Kana + Mouse pad QcK+ Navy
  2. Dragos Zaharia: 1x Procesor AMD APU A8 3870k  + Placa de baza GIGABYTE A75-UD4H + Casti Steelseries Siberia V2 + Mouse Steelseries Kana + Mouse pad Steelseries QcK+ Navy
  3. Munteanu Cristian: Casti Siberia V2  + Mouse Steelseries Kana+ Mouse pad Steelseries Qck+ Navy
  4. Remus Graur: Casti Siberia V2+ Mouse Steelseries Kana + Mouse pad Steelseries  QcK+ Navy

Nici gamerii de la cateva site-uri de specialitate nu au fost neglijati, iar pentru ei am organizat Cupa Presei cu premii ce au constat in perferice oferite de SteelSeries:

  1. Paul Ghioca – WASD.ro (Mouse gaming SteelSeries Kinzu v2 Pro Edition Black)
  2. Catalin Nitu – TheGameCast.net (Casti Gaming SteelSeries 3H VR)
  3. Alina Manoiu – Overheat.ro (Mouse pad SteelSeries SteelPad QcK heavy)

Evenimentul s-a desfasurat cu sprijinul prietenilor nostri de la AMD, iar buna desfasurare a evenimentului a fost asigurata de baietii de la WASD:RO. Sistemele pe care s-au jucat concurentii au fost puse la dispozitie de GIGABYTE, iar perifericele de Steel Series. Celor interesati de performante similare cu cele ale sistemelor din cadrul evenimentului, le recomandam acest sistem.

Pe curand,

Soldatii PC Garage

P.S: Urmareste un material de video de la eveniment

P.P.S: Pe final, am surprins pentru voi cateva cadre de la eveniment.

 

 

10 comentarii la “Scrisoare de pe campul de lupta”

  1. Pishpirel spune:

    Felicitari castigatorilor si AMD , GIGABYTE , PC GARAGE pentru cel mai strong eveniment ;))

  2. Razvan spune:

    La cat mai multe evenimente bine organizate ca acesta, bravo PCG, AMD & Gigabyte.

  3. Andrei spune:

    Felicitari ! , de curiositate ce id pe battlelog au castigatori de pe locu 1, 2 , 3 ?:)

  4. Leafa Alexandru spune:

    Felicitari PCGarage, AMD si Gigabyte, pentru gestul extraordinar de a organiza un astfel de eveniment. Sper sa ne vedem cat mai mult! Toate cele bune si felicitari tuturor care au participat! Felicitari castigatorilor! Sper sa ne vedem la urmator concurs, cu drag Alex.

  5. Adrian spune:

    Bravo celor care au castigat frumos acest eveniment si sa faceti mai multe

  6. Dragos spune:

    vreau si eu o carcasa gb 🙂

  7. Andrei spune:

    Frumos, dar daca mai organizati, inscrierea sa nu se faca pe baza de „noroc”. 🙂

  8. Zoltan Kiss spune:

    Pe link Quiz AMD & Gigabyte apare „Extragerea inca nu a avut loc. ” Nu am castigat dreptul la participare OK, dar trebuia afisat numele celor care au castigat, ca la quiz-ul anterior, nu numai pe blog (poate nu sunt singurul lenes care nu citeste toate blogurile si cele aparute pe forum 😀 )
    Felicitari pentru eveniment!!!

  9. […] cea mai variată gamă de produse, prin organizarea de competiţii (cel mai recent eveniment fiind cupa presei la Battlefield 3 din 6 aprilie 2012) şi pe forumul My Garage. […]

Lasă un răspuns