Garajistii cei mai breji

Garajistii

Garajistii

A fost ziua noastra si ne-am serbat-o asa cum trebuie: veseli si impreuna!
Alaturi de garajisti au fost 6 dintre cei mai fideli clienti care au castigat la concursul de pe My Garage si partenerii nostri din acest proiect: reprezentatii AMD.
A avut loc sambata 8 octombrie cand ne-am strans cu mic cu mare si am plecat spre primul obiectiv din programul de aniversare: Salina Unirea (Slanic Prahova). Aliniati in rand indian am coborat in salina, la peste 200 m sub pamant. Un loc impresionant, care pe noi ne-a uimit si care merita vazut macar odata in viata, mai ales ca este foarte aproape de Bucuresti.
Dupa cateva ore de plimbat prin salina, facut poze, ne-am indreptat spre Breaza unde ne-am cazat si unde am petrecut o zi si o noapte in cinstea PC Garage care tocmai implinise 6 ani!
Pentru ca aveam alaturi de noi persoane nou intrate in gasca, clienti dar si cativa proaspat garajisti, startul s-a dat prin organizarea catorva activitati de cunoastere a echipei.
Mancare buna, bautura din belsug dar consumata in mod responsabil, muzica si distractie cat cuprinde, au fost cuvintele care au ramas pe buzele tuturor celor prezenti.

Lasam pozele sa vorbeasca pentru noi!

3 comentarii la “Garajistii cei mai breji”

  1. Pishpirel spune:

    6 ANI mergem pe 7

  2. Ray spune:

    Astfel de momente, nu cred ca le va uita cineva vreodata, eu sigur nu, si sper ca va voi putea revedea candva 😀 !

  3. Pishpirel spune:

    Acum de fiecare data cand ma uit in istoricul comenzii si vad numele celor care s-au ocupat pot sa` i si „vad” din memorie 😀

Lasă un răspuns