East European Comic Con – rezumat si concluzii –

comic con

In perioada 8 – 10 mai, PC Garage a fost alaturi de partenerii sai Madcatz, Natec si Thrustmaster la mult asteptata conventie E.E.C.C 2015 (East European Comic Con). Pentru cei care nu stiu, E.E.C.C este un festival adresat in general pasionatilor de filme, seriale, jocuri, animatii, literatura si benzi desenate.

Cele trei zile au fost animate de o atmosfera cu totul speciala, am putea spune chiar de poveste. O mare parte din participanti au venit costumati in personajele lor preferate, iar majoritatea dintre acestia au urcat pe scena unde au interpretat diferite momente din jocuri sau filme.

Vizitatorii acestui eveniment au avut la dispozitie numeroase activitati, din care amintim: board games, concursuri la standurile expozantilor, quiz-uri, concursuri de cosplay si desigur, nelipsitele jocuri video.

Printre invitatii celebrii i-am putut vedea pe artistii internationali Robert Knepper, Manu Bennett, Osric Chau, Kristian Nairn, John Noble si Dan Starkey, cat si vedete locale precum oamenii de la Creative Monkeyz, Sector 7, 10 lucruri, Virgil Ianţu si multi altii.

Vizitatorii standului nostru au putut participa la competii de Dota 2, League of Legends si Fifa 2015, iar cu ajutorul partenerilor de la Thrustmaster au putut testa proaspat lansatul Project Cars. Premiile competitiilor noastre au depasit 10 000 lei, iar castigatorii au putut pleca acasa cu volane Thrustmaster sub licente Ferrari si PlayStation, casti si mousi de gaming de la Mad Catz si Natec, console Thrustmaster si o multime de tricouri.

La stand am folosit deja cunoscutele sisteme de gaming DreamHack 2015 Edition, alaturi de monitoare LED BenQ GL2450HM, iar scaunele de care nu ne-am putut despartii sunt AKRACING Inferno pe care le-ati putut testa si la Dreamhack 2015.

Noi ne-am simtit extraordinar, atmosfera a fost extrem de placuta si ne bucura ca am reusit sa vorbim cu foarte multi dintre voi.

Lasă un răspuns