3 ani de My Garage

La multi ani My Garage!

Pe 15 februarie 2011 comunitatea pasionatilor de hardware, overcloking, modding si cai putere sarbatoreste 3 ani de existenta. 3 ani plini in care numarul entuziastilor a crescut in mod constant, comunitatea ajungand astazi la 36.000 membri.

Dezvoltarea acestei comunitati si antrenarea ei in diverse activitati a reprezentat intotdeauna un obiectiv important pentru PC Garage. Si o tinta in continua miscare. Putem spune cu mana pe inima ca ne dorim ca My Garage sa devina zona de referinta in domeniul IT pentru toti cei dornici sa invete lucruri noi, locul in care primesti informatii utile despre calculatorul tau de la adevarati cunoscatori atat ai IT-ului, cat si ale mestesugurilor un pic mai aparte (overclocking, raciri extreme, modding etc).

Asa ca vom sarbatori implinirea celor 3 ani de My Garage cu numeroase surprize, prima fiind un eveniment in spiritul competitiei, first person shooterelor si adrenalinei. De aceea, daca esti membru activ al comunitatii mygarage.ro si vrei sa petreci cu noi cateva ore nebune, te invitam la paintball sambata, 19 februarie. Iti poti exprima dorinta de a participa pe thead-ul dedicat din forum.

La arme, ostasi!

Eveniment realizat cu sprijinul Academia de Paintball

2 comentarii la “3 ani de My Garage”

 1. bogdan spune:

  mai bine faceti niste super-oferte exclusive
  … sau 3 minute de discount de 30% pt cei care sunt la 3 noaptea pe site 🙂
  sau mai bine poate oferiti mai mult decat la emag [3%] participantilor la campaniile de afiliere

  • NOC spune:

   Bune ideile, dar le pastram pentru ziua PC Garage. 😉 Acum va fi vorba de comunitate si de o activitate care sa-i reuneasca la cateva ore de distractie.

Lasă un răspuns