Ne mutam V3 (sau 4…)

Data trecuta mesajul suna cam asa: „Am crescut si ne-am mutat”. De data aceasta va anuntam in prealabil. Chestia cu cresterea nu o mai mentionam fiindca se subintelege.

La inceput ne-a placut sediul de la Foisor… Avea ceva mistic in el… Pacat ca spatiul nu mai este de ajuns :(. Am primit si nenumarate plangeri de la clienti in legatura cu sediul si am plecat capul neputinciosi. Suntem in cautari de ceva timp si inca o mai facem. Probabil greseala noastra este ca dorim un sediu aproape de toti clientii :). Sediul de la Foisor este totusi usor accesibil (mai putin la capitolul locuri de parcare…). Greu de gasit asa ceva nu? Cine stie, poate in viitor facem pick-up stores sau o cafenea „Cafe Garage” pentru pasionati :P.

Noi inca exploram spatiile libere si in momentul in care vom gasi ceva pe placul nostru (sper ca si al vostru) va vom anunta (abonati-va la newsletter :P). Un singur lucru este cert: va asteapta ceva surprize placute.

Un comentariu la “Ne mutam V3 (sau 4…)”

  1. alexx spune:

    E greu de gasit un sediu nou ? Probabil ca aveti dreptate.
    E totusi si o chestiune de gust.
    Dar daca investiti ceva mai mult si mai bine in C.S. / P.R. cu siguranta va fi pe placul tuturor : al clientilor si al contabilei 😉

    Va urez sa aveti un an nou bogat. Si mai bun.

Lasă un răspuns