Ce vrei de la PC Garage?

Aici este locul unde va puteti exprima dorintele in legatura produsele/serviciile care ati dori sa le gasiti la PC Garage.

Multumesc 🙂

126 comentarii la “Ce vrei de la PC Garage?”

 1. marius spune:

  as dori sa imi prezinte sisteme performante ca sa pot juca jocuri

 2. Sami spune:

  As dori ca anul asta Black Friday sa nu fie doar o chestie de marketing. Black Friday prin definitie inseamna reduceri MASIVE (de la 40% in sus)…la toate categoriile de produse. Asa ca decat sa zicem iar numai de ochii lumii ca avem si noi Black Friday mai bine il lasam acolo in SUA unde ii e locul si unde e respectat.
  Si nu spun asta doar asa de dragul de a critica PCGarage, ci o spun pt ca imi pasa de serviciile pe care ei le ofera si ma astept la mai mult.
  Multumesc! Toate cele bune

 3. Cosmin spune:

  Sper sa vad la Pcgarage tabletele grafice de la Huion, sunt foarte ieftine si fac o concurenta extrema cu cele de la Wacom, s-ar vinde ca painea calda la noi. Multumesc!

 4. LUPU Nicolae spune:

  As dori mai multa seriozitate in stabilirea pretului final de achizitie.
  Nu este posibil sa modifici o factura proforma achitata.
  Onorarea comenzii la pretul nou(?!) a fost OK.
  Cu stima
  Col.r. ec. LUPU Nicolae

 5. Valentin Mitroi spune:

  Ce se intimpla cu placile video de 4 gb de la Nvidia ??? Stocul s-a epuizat in nici o saptamina !!!!!!!! ????

 6. PETRICA SERGIU spune:

  AM DAT O COMANDA DIN 17.11.2017. ASTAZI SUNTEM IN 23.11.2017 SI NIMENI NU A LUAT LEGATURA CU MINE SA IMI SPUNA DACA IMI TRIMITETI SAU NU PRODUSELE…POATE SUNTETI OCUPATI, DAR MACAR UN SINGUR TELEFON SA ARATATI CA E CINEVA ACOLO, PUTETI DA!!!

  • NOC spune:

   Buna ziua,

   Puteti urmari istoricul comenzii din contul dvs de client. Comanda a fost pregatita astazi pentru expediere, puteti urmari expeditia de asemenea din cont.

Lasă un răspuns