2 ani de My Garage

Astazi My Garage implineste 2 ani de viata. 2 ani de mod-uri, overclocking, bucurii si prietenii legate cu ajutorul sau.

Iepurasul garajist

De la bun inceput ne-am propus ca PC Garage sa sustina aceasta comunitate cat se poate de bine din punct de vedere tehnic dar s-o lase sa creasca si sa se modeleze singura, fara nici un fel de interventii din partea noastra.

Iar dupa acesti doi ani, indraznim sa credem ca proiectul a fost un succes, comunitatea My Garage fiind una dintre cele mai apreciate din internetul romanesc. O baza de membri solida, o activitate sustinuta, informatie de cea mai buna calitate si o echipa de administrare extrem de priceputa – cand aduni la un loc toate aceste lucruri, cifrele vorbesc de la sine:

Statistici My Garage

In ultimul rand, o sarbatoare nu putea fi completa fara cadouri, nu-i asa? PC Garage pune la bataie premii in valoare de 12.000 lei, in concursuri saptamanale si zilnice timp de 2 saptamani. Daca vrei sa pui mana pe unul din ele, intra si participa.

La multi ani My Garage, calatoria continua!

3 comentarii la “2 ani de My Garage”

  1. naghi spune:

    LA MULTI ANI ! MY GARAGE, calatorie lunga si prieteni cat mai multi sa aduni in jurul tau pentru ca legi destine

    si prietenii,ajuti si dai speranta unor copii. Copiii mei (din clasa mea ) spera doar pentru ca tu existi!

    LA MULTI ANI!

  2. Darth Glacious spune:

    Cate produse au fost cumparate, lunar, ca sa vedem si noi o rata de conversie vizitator/cumparator?

    • NOC spune:

      Vrei raportul complet sau defalcat pe categorii de produse? Sa revenim cu picioarele pe pamant si la discutia despre My Garage, nu PC Garage.

Lasă un răspuns