Concurs : Filmeaza-te si castiga o placa video ASUS Strix GeForce GTX 970

Update: Castigatorul placii video ASUS Strix GeForce GTX 970 este Rares Popa.

Aici puteti vedea clipurile participante.

Luna trecuta v-am invitat sa ne spuneti parerea voastra despre GeForce Experience in cadrul unei super campanii ce a fost organizata in parteneriat cu ASUS si NVIDIA. Continuam astfel traditia si va invitam sa vizionati un clip realizat de catre cei de la Creative Monkeyz, in care se realizeaza un unboxing al placii video ASUS Strix GeForce GTX 970.

De asemenea, va invitam sa va puneti creativitatea la incercare si sa realizati un clip cu tema „Ce face placa asta pentru mine” pentru a participa la giveaway-ul organizat de ASUS. Este important sa urcati clipul in contul vostru de Youtube, sa adaugati in titlu hashtag-ul #CMASUS iar apoi sa lasati link-ul vostru in sectiunea de comentarii a clipului care anunta giveaway-ul (adica aici).

Aveti timp sa va inscrieti pana pe data de 20 decembrie 2014, cand va fi ales si castigatorul. Se pune accent pe creativitate, nu pe calitatea audio/video.

Avem pentru voi si 20 de premii ce constau in stick-uri USB NVIDIA. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina noastra de Facebook, sa dati like statusului in care anuntam concursul si sa il distribuiti mai departe.

Lasă un răspuns