Job de vara in Garaj, fara obligatii

Esti elev sau student, ai intre 16 si 22 ani, timp liber pe perioada verii si vrei sa inveti dedesubturile comertului online? Te invitam la un stagiu de pregatire la PC Garage, in perioada 15 iulie – 1 septembrie.

Vei fi membru activ in echipa PC Garage si vei participa la actiunile care se desfasoara in cadrul departamentului din care faci parte. Poti invata si lucra in echipa de vanzari, poti intra in contact direct cu clientii nostri, poti documenta produse nou aparute ce urmeaza sa intre in magazin sau, daca esti pasionat de tehnica, vei avea colegi foarte prietenosi la departamentul service.

Noi iti oferim posibilitatea de a castiga experienta in cadrul unuia dintre cele mai apreciate magazine online IT si o remuneratie lunara pe durata participarii la acest program.

Scrie-ne la hr@pcgarage.ro, pune in subiectul email-ului „Stagiu de pregatire” si povesteste-ne putin despre tine. Promitem sa iti dam un raspuns indiferent daca esti admis sau nu.

Te asteptam!

24 comentarii la “Job de vara in Garaj, fara obligatii”

  1. Emil spune:

    Super tare ideea voastra. Din pacate nu indeplinesc criteriile de varsta ca as veni cu drag pe acolo. Mai ales la departamentul tehnic unde as avea o groaza de invatat. 🙂 Veti avea o groaza de aplicanti. 🙂

  2. Alin spune:

    Am trimis deja email.. Oare e nevoie sa fii din Bucuresti?

  3. RveMO spune:

    OMG..e atat de greu de intuit ca job-ul este in Bucuresti?

    NOC, cand se face selectia? Si daca poti sa ne spui…cam cati candidati sunt pana acum si cum se va face selectia? 😀
    Ca detaliu m-ar fi interesat daca este full time sau part time. Stiu ca pentru minori nu se poate sa fie angajati full time…dar pentru cei majori?
    De cand am trimis mailul la voi nici nu-mi mai vine sa mai aplic altundeva. 😀

    • NOC spune:

      Selectia se face in timp real, pe masura ce primim email-urile. Nu avem un numar fix de locuri. Sunt cativa zeci de candidati pana acum.

      Programul pentru 16-18 ani este conform legislatiei, part-time. Dar nu te impiedica nimeni sa stai peste program, daca doresti. 😉 Pentru cei peste 18 este full-time.

      Incercam sa le triem cat de repede putem si sa dam raspunsurile ca sa nu va incurcam.

      • RveMO spune:

        Am inteles ideea. 😀 Multumesc pentru raspuns!
        Eu am trimis undeva vineri pe la ora 18:30 mail. Ai putea sa-mi spui daca s-a primit?
        Si o ultima intrebare mai am. Studentii incep facultatea la 1 octombrie…daca cei selectionati isi fac treaba cum trebuie si sunt de folos firmei, exista posibilitatea de prelungire a programului de la 1 septembrie la 1 octombrie?

  4. Emil spune:

    Acest job in ce consta mai exact ? Voi primi si un salariu 😀 ? Program de lucru normal ?
    Salut
    Emil

    • NOC spune:

      Ai citit anuntul? 😛

      Nu e un singur job, paote fi in oricare din departamentele noastre. Da, primesti salariu. In ce priveste programul de lucru, vezi raspunsul la mesajul de mai sus.

  5. Andrei spune:

    Am si eu o intrebare : voi putea lucra part-time, daca voi fi ales bineinteles, si pe perioada anului scolar ? Adica dupa terminarea cursurilor sa vin direct la sediul vostru si sa lucrez ? 🙂
    P.S.: am trmis un mail acum cateva zile si inca nu mi-a raspuns nimeni la el. Este cumva o problema sau macar a ajuns mail-ul ?
    Multumesc anticipat
    Andrei

    • NOC spune:

      Deocamdata stagiul de pregatire este pentru perioada verii.

      Nu-i nici o problema cu mail-ul, au fost toate primite si a inceput deja selectia. In cateva zile vom avea si rezultatele.

  6. Mihai spune:

    Fiti amabil. Suntem in 14 iar eu inca nu am primit nici un mail,este vreo sansa sa nu fi ajuns mail-ul? Sa-l retrimit?

  7. Alin spune:

    Multumesc pentru raspuns!!

  8. Gabi spune:

    Cand si cum aflam si noi cine a fost ales. Eu de la interviu am inteles ceva de seara asta ca se posteaza undeva pe site sau pe blog. Multumesc.

  9. […] de inscriere, peste 60 de garajisti s-au aratat dornici sa invete de la si impreuna cu noi intr-un stagiu de pregatire. Desi ne-am fi dorit sa va putem accepta pe toti, din motive obiective (spatiu, numarul limitat de […]

  10. ionut spune:

    Salut am si eu cateva intrebari daca se puate , sunt din bucresti si chiar as dori sa particip, aceasta selectie se face in fiecare an? vreu si eu un raspuns ca sa stiu daca ma in scriu si eu la anul in 2011 ms mult 😛

  11. ionut spune:

    Salut am inteles ”NOK” as vrea sa te intrbe ceva daca eu ma pricep in software cam 50-60% si in partea hardware cam 90% as avea sanse sa intru in alegerile voastre sau cand trimit mailu pt inscriere trebe sa specific in el cam ce stiu eu sa fac INsau PE pc ? Mersii Mult 😛

    • NOC spune:

      Da, in cazul in care programul va continua si la anul, va fi necesar sa trimiti un CV in care sa ne spui despre tine, despre ce stii sa faci, de ce si despre ce doresti sa inveti la PC Garage. Dar repet, oleaca de rabdare pana la sfarsitul primaverii. 🙂

  12. Cosmin spune:

    Salut , am observat ca nu s.a mai anuntat nimic ! Va mai avea loc aceasta preselectie si in vara lui 2012 ? Multumesc anticipat ! 😀

Lasă un răspuns