Opinii / sugestii legate de site-ul www.pcgarage.ro

Aici isi au locul opiniile, criticile, sugestiile, bug-urile intalnite pe www.pcgarage.ro.

82 comentarii la “Opinii / sugestii legate de site-ul www.pcgarage.ro”

  1. Acum v-am descoperit blogul si chiar vreau sa va urez : Viata lunga si la cat mai multe comenzi!
    Sunt si voi fi o clienta de-a dvoastra , am cumparat printre care si un laptop care de 2 ani si ceva merge fara probleme. Nota 10 pt produsele de calitate si nota 10 si pentru angajati , super profesionisti si amabili. Felicitari !

  2. stela spune:

    felicitari, site-ul arata f bine, dar prea v-ati inspirat din newegg.com

  3. radu spune:

    site-ul e copiat perfect dupa newegg.com. Mi-ar fii rusine

  4. anonim23 spune:

    De ce nu comercializati si produse electrocasnice ?

  5. Andrei spune:

    Vreau sa pun o intrebare cunoscatorilor … daca adaug la contul meu o firma cu ce ma avantajeaza daca ma avantajeaza ? parinti mei au un magazin ma gandesc daca adaug datele firmei sau ce mai cere ce se intampla ?

  6. goom99 spune:

    La multi ani, va doresc ca in viitorul apropiat sa fiti la fel de seriosi ca in primele luni de activitate.

  7. Ionut spune:

    Salut.As avea si eu o intrebare privind plata online cu cardul avantaj.Cum trebuie sa fac mai exact ca sa platesc online?As vrea sa iau un laptop la 2600RON.Deci 2600/8=325RON/luna.Trebuie sa am suma intreaga pe card cand fac comanda sau pot sa am doar echivalentul primei rate iar mai apoi sa alimentez cardul la banca pe fiecare luna cu 325RON iar mai apoi sa intru aici sa platesc?

    Stiu ca intrebarile sunt putin hilare dar nu am mai cumparat niciodata online si sunt foarte curios cum merg treburile aici

    Va multumesc si astept un raspuns de la dvs

    • NOC spune:

      Salutare,

      Nu-i nevoie sa ai banii disponibili la momentul platii, dar suma pe care doresti sa o achiti trebuie sa se incadreze in linia de credit aprobata la emiterea cardului. Plata online cu Card Avantaj e identica cu plata la P.O.S.-ul din magazin si are aceleasi conditii.

  8. Bogdan spune:

    Salutare,

    Eram pe punctul de e da trimite comanda pentru un anumit produs pentru ca era cel mai ok pret .Dupa care am vazut ca se platesc si taxe de livrare , motiv pentru care brusc nu mai era cel mai ieftin produs asa ca am optat pentru un alt site .Parerea mea este ca pierdeti destul de mult pentru acest lucru si eu unul incep sa devin destul de convins ca nu o sa mai cumpar de aici .

    Va multumesc,
    Bogdan

    • NOC spune:

      Salut,

      Urmarirea celui mai mic pret de achizitie poate fi o strategie paguboasa. Atentie de unde cumperi si de ce servicii beneficiezi (sau daca) pe langa pretul mic. 🙂

      Cat despre taxele de livrare, da, exista taxa de ramburs. Dar poti plati online, cu ordin de plata din programul ebanking, Card Avantaj online etc si ocolesti si acea taxa.

      Spor la cumparaturi online!

  9. andrei spune:

    Am dat comanda de niste produse in valoare de 50 de lei.NU am mai cumparat de la voi si am primit un email cum ca trebuie sa platesc inainte o factura proforma.Vreau sa stiu exact pasii pe care trebuie sa-i urmez pt plata si pt confirmarea plati.Va rog explicatimi toti pasii.Multumesc anticipat.

    • NOC spune:

      Salut,

      Ar fi trebuit sa primesti factura proforma pe email. O imprimi, mergi la una din bancile mentionate pe proforma, spui ca doresti sa faci un transfer in contul respectiv si ii dai casierei proforma si suma respectiva. Asta e tot.

  10. Andrei R. spune:

    Salut, aveti un site/magazin excelent 🙂

    In ultima vreme eu am fost cam ocupat cu facultatea si am cam pierdut din vedere noutatile nefiind notificat pe mail…

    Sugestia mea este: abonare mail la blog, cam ca la orice blog mai maricel si interesant.

    Daca stiam si eu de oportunitatea acelui training, aplicam cu siguranta… mai ales ca mi-ar placea sa lucrez in vara aceasta la un magazin IT si PCGarage ar fi printre primele optiuni (luna asta o sa ma apuc si de trimis CV-uri)… indiferent de pozitie, poate sa fie de la vanzari, la service, la site (cu toate ca aici nu am f mari cunostiinte, doar HTML de baza + SQL de gestiune si daca ajuta si Excel 2007, Acces 2007 / acum incep VB.Net), chiar si livrari… ca doar am doua pasiuni, IT-ul si Condusul 😀

    in fine, scuze de paranteza cam mare… sugestia mea este sa activati optiunea de abonare la blog, cred ca ar fi apreciata 😀 (sper ca nu vă va suprasolicita serverele :D)

    ps: daca mai apar astfel de traininguri si se poate un mail, as fi recunoscator 🙂

    o seara frumoasa si La multi ani tuturor domnisoarelor si doamnelor din staff-ul dvs.!

  11. iuly spune:

    Un program de genul profitshare pentru reclama nu puteti face?,as fi incantat sa va recomand pe blogul meu.

  12. Mihai spune:

    EXCELENT e tot ce pot spune despre PCgarage

  13. Dan Tamas spune:

    Singurul repros pe care il am de facut este in legatura cu atitudinea doamnei, domnisoarei sau duduii Mihaela-Laura Cioaba care pare lipita de scaunul acela rotativ, care nu manifesta suficienta atentie fata de client si care probabil este foarte bine platita, eventual ruda cu patronul daca isi permite o asemenea lipsa de interes pentru munca pe care o face. Pacat, astfel de angajati strica reputatia firmei, domnilor patroni si manageri si trebuiesc indepartati rapid

  14. Balalau Catalin spune:

    1. Pentru Sistemele brand este aproape imposibil sa gasesti ce iti trebuie…. daca vrei un sistem cu port paralel, si procesor X…. trebuie sa iei la mana toate produsele de la toate brandurile si sa stai sa cauti o zi… sa stai sa selectezi…. apoi le mai iei odata la mana ca sa vezi care e mai bun din cele selectate si etc… cel putin adaugati va rog ca filtru procesorul si porturi pentru placa de baza.

    2. Pentru Carcase, de un mare mare mare ajutor ar fi un filtru pentru Nr. Ventilatoare Stock si eventual tipuri de porturi pe ea sau daca are sau nu fan controller… ar fi ideal cel putin treaba cu venturile…

    Multzam

  15. Ray spune:

    De ce PC Garage nu isi face si reclama offline? un afis, cate-un banner pe strada, pliante in scari de bloc, sau orice alta metoda offline de promovare a magazinului. Desi suntem in era calculatoarelor,parca mai mult succes ar avea cateva bannere prin bucuresti , de-alungul unor strazi/bulevarde si cate un afis/banner in centrul marilor orase.
    Nu stiu daca s-a mai sugerat dar mi se pare o idee buna, atata timp cat costurile nu ar depasi castigurile realizate cu acele reclame.

    Cu stima, Catalin.

  16. Dan spune:

    Sugestii:

    Sunt foarte apreciate paginile ˝Contul meu˝.
    O sugestie în pagina ˝Istoric comenzi˝, ˝detalii˝, în derularea comenzii foarte apreciat ar fi şi cine/când preia comanda precum şi prezentarea fişelor de asamblare şi testare.

  17. Tzepos spune:

    Salut,

    O parte din magazinele de IT din Romania au posibilitatea de plata cu card Raiff. (in 12 rate) si multe persoane aleg aceasta metoda de plata.
    As vrea sa va propun si eu acest lucru deoarece am prieteni ce au renuntat la ideea de a achizitiona de la PCG deoarece nu au posibilitatea de a achizitiona cu acel card. Pacat de gama larga de produse, preturile foarte bune si tratamentul personalului.
    Parerea mea este ca am avea de castigat si noi si PCG !

    Va urez cat mai multi ani pe piata cu produse si servicii de nota 10!

  18. azkan spune:

    Eu as avea o singura sugestie. Daca puteti face un efort, un imprumut sau ceva si sa deschideti 3-4 mici show-room-uri in marile orase. Dupa cum stiti oamenii sunt comozi si se gandesc ca atunci cand li se strica pc-ul sau orice componenta cumparata de la voi, ar trebui sa mearga la un curierat, sa-l impacheteze, etc, etc. Eu unul daca ati face chestia asta as cumpara numai de la voi si as recomanda si altor prieteni. Sper sa luati in considerare.

    • Madalina spune:

      Multumim pentru recomandarea dvs!

      • Ionut - Alexandru Jurcovan spune:

        Subscriu si eu la sugestia lui azkan. Oricum cred ca s-au gandit si garajistii la treaba asta dar nu cred ca e asa usor. E un mare risc financiar – imobil (constructie/chirie), personal, echipamente si ca sa se merite trebuie ca macar investitia sa se amortizeze si ideal ar fi si aduca profit, altfel nu se merita ori ei deja o duc bine asa cum sunt acum, chiar si dintr-o singura cladire de birouri din Bucuresti pot face mai mult profit decat cu vreo 10 puncte prin marile orase. Dar asa cum nimic nu e batut in cuie … se poate intampla orice asa ca mult succces si sper sa va deschideti un punct si in Constanta.

  19. nagy levente spune:

    Unde pot vedea afisarea castigatorilor de la concursuri

  20. vlad spune:

    salut!
    vreau sa-mi achitionez un laptop si nu stiu ce brand sa aleg
    are cineva vreo idee ce pot sa cumpar de vreo 2000 lei sa fie cat de cat bun raportu calitate pret?

  21. nogylk spune:

    preturile au crescut de ziua PC Garage, nu e real discountul, de exemplu https://www.pcgarage.ro/navigatoare/north-cross/es500-e-ii-plus-harta-romania/ ieri era 252.37 ron si astazi ati pus pretul de 279.98 si un ” discount” de 11 % (fictiv)

    • NOC spune:

      Produsul are istoricul de pret public tocmai pentru a evita astfel de „acuzatii”. 😉 Puteti verifica oricand tab-ul dedicat istoricului in pagina produsului.

  22. Victor spune:

    Felcitari pentru toate serviciile si produsele pe care le oferiti si pentru promptitudinea dovedita in rezolvarea problemelor
    O sugestie as avea , la cumparaturile oferite prin card avantaj de ce nu oferiti mai multe rate fara dobanda? 4 rate e dificil, o optiune cu 6,8,12 rate ar fi foarte tentanta

Lasă un răspuns