Fii SuperEroul NVIDIA si castiga o placa video ASUS GeForce GTX 960 STRIX

postareblog

La inceputul lunii va spuneam sa fiti pe faza deoarece urmeaza multe surprize de la NVIDIA si ASUS. Astazi va anuntam cu mare placere ca puteti castiga o placa video ASUS GeForce GTX 960 STRIX daca participati la concursul „SuperErou” organizat in parteneriat cu IOBAGG de la Creative Monkeyz.

asus-logoPentru a participa trebuie sa fiti creativi si sa trimiteti pe adresa concurscreative@gmail.com o imagine cu voi in costumul de supererou alaturi de o descriere cat mai originala a abilitatilor voastre speciale.

Atentie mare, castigatorul o sa fie ales pe data de 27 mai de catre Iobag, iar data limita este maine, 26 mai, pana la miezul noptii. Asa ca fugiti si invadati emailul cu poze!

Ce poti face cu placa video ASUS GeForce GTX 960 STRIX? Ei bine, e clar ca nu gateste. Insa ruleaza fara probleme absolut orice joc. Asa ca nu mai astepta. Fii SuperErou si castiga placa minune!

11254165_926821720711483_663432485637788388_oUpdate: S-a decis! SuperEroul, sau mai bine spus, SuperEroina este Post Selfie!

Ea este super eroina oamenilor din intreaga lume, in special a doamnelor si domnisoarelor. Aceasta detine puteri speciale de Post Editare si retusare foto.

Printre armele acesteia gasim un calculator, un monitor, banane, un scut si un pix, cele din urma fiind doua obiecte foarte importante fara de care, lupta ar fi cu atat mai lunga si extenuanta.

Lasă un răspuns