A început numărătoarea inversă pentru Dreamhack!

blog

Între 24-26 aprilie PC Garage va fi prezent alături de partenerii sai HyperX și Madcatz, Natec, Thrustmaster la Dreamhack Bucharest 2015, cel mai important eveniment din industria gaming care se desfășoara în România.

Originar din Suedia și deținător al unui record mondial la categoria „Cel mai mare festival digital din lume”, Dreamhack strânge cu fiecare ediție tot mai mulți fani ai jocurilor pe calculator. În România evenimentul este organizat de ComputerGames iar ediția din aprilie 2015 înseamnă pe lângă competițiile internaționale de gaming și alte evenimente conexe de tip Cosplay Legends, Dreamhack Arena, Cupa Liceelor, Dreamhack Arcade dar și zone speciale de BYOC, expoziții cu cele cele mai noi gadget-uri, divertisment, tombole și multe surprize.

Începând cu prima ediție Dreamhack, PC Garage este prezent cu propriile competiții de gaming. Pe durata celor 3 zile de eveniment, la standurile PC Garage se vor desfășura 12 competiții de Heartstone, DOTA, Heroes of the Storm, League of Legends, Counter Strike, FIFA,  Drive Club și tombole zilnice. Valoarea totală a premiilor oferite de PC Garage împreună cu partenerii săi este de peste 5000 EURO.

Cu ocazia evenimentului, PC Garage a pregătit promoții în special pentru categoria gaming. În perioada 21-26 aprilie, pe siteul www.pcgarage.ro, entuziaștii vor putea cumpăra accesorii gaming HyperX, Madcatz, Natec, Thrustmaster cu reduceri de până la 30% și vor putea alege din peste 20 modele de laptopuri gaming ale producătorilor Acer, ASUS ROG, Lenovo și Toshiba care beneficiază de prețuri speciale și livrare imediată. O noutate o reprezintă scaunele de gaming, care sunt concepute special pentru persoanele care petrec mult timp la calculator. 12 modele de scaune de gaming participă la promoție iar o parte dintre acestea vor putea fi testate la standurile PC Garage de la Dreamhack chiar în timpul competițiilor.

Lasă un răspuns