Ce primesti in plus daca joci Marvel’s Avengers pe PC?

Intel a facut echipa cu Square Enix si Crystal Dynamics pentru a ne oferi o experienta cat mai buna pe PC in jocul Marvel’s Avengers. 

Desi parteneriatele de acest tip se incheie de obicei cu producatori de placi video ca Nvidia sau AMD, de aceasta data Intel a decis sa intre in joc pentru a optimiza sarcinile mai potrivite pentru calculul bazat pe procesor, lasand astfel mai mult loc pentru task-urile preluate de GPU. 

Datorita contributiei aduse de Intel, distrugerile cauzate de Thor, Hulk, Iron Man sau orice alt erou se vor vedea mai detaliat pe PC. Vei avea parte de efecte vizuale imbunatatite atat in timpul luptei, cat si atunci cand interactionezi cu mediul inconjurator. Se pare ca apa va juca un rol destul de important, iar miscarile acesteia vor fi extrem de apropiate de realitate. 

Toti utilizatorii de PC se vor putea bucura de aceste imbunatatiri, insa Intel are o surpriza pentru cei care isi vor cumpara in curand un procesor Intel din generatiile 9 sau 10 sau unul din Laptopurile selectate. Daca urmeaza sa fii posesorul unui astfel de device, primesti cadou jocul Marvel’s Avengers ( Full Download ) si in plus, un set de costume exclusive pentru Black Widow, Captain America, Ms. Marvel si ceilalti eroi din joc.

Am auzit o multime de pareri impartite cu privire la gameplay. De la combat-ul mult laudat, pana la criticile cu privire la sistemul de loot si lipsa de varietate cand vine vorba despre misiuni. Se pare ca jocul are destul de mult succes pana acum, insa ramane de vazut daca se va ridica la inaltimea asteptarilor pe care le-a creat seria de filme Avengers. 

Tu l-ai incercat pe PC sau consola? Spune-ne parerea ta despre Marvel’s Avengers!

Lasă un răspuns