Far Cry 4 anuntat – in noiembrie punem stapanire pe muntii Himalaya

far cry 4Ubisoft a anuntat in mod oficial ca proiectul Far Cry 4 se afla intr-un stadiu avansat de productie si ca urmeaza a fi lansat pe piata spre finalul anului, data exacta fiind 21 noiembrie.

Far Cry 4, produs al colaborarii dintre mai multe studiouri Ubisoft din lume, ne prezinta o zona salbatica si foarte periculoasa numita Kyrat, ce se gaseste in muntii Himalaya. Personajul principal al jocului trebuie sa isi foloseasca iscusinta pentru a lupta impotriva regimului instaurat de un rege tiran autoproclamat ce nu este tocmai prietenos cu strainii.

La dispozitia jucatorului, dar si a inamicilor sai, se vor gasi vehicule, animale salbatice si arme ce se vor dovedi a fi de un real ajutor atunci cand ajung in mainile potrivite.

Dan Hay, Executive Producer pentru Far Cry 4, a declarat pentru presa de profil ca Far Cry 3 a fost un real succes pentru Ubisoft (fiind unul dintre cele mai bune first person shootere ale anului 2012), iar prin urmatorul joc echipa de productie doreste sa depaseasca asteptarile publicului: „Credem că Far Cry 4 va fi un first-person shooter de top şi suntem nerăbdători să vă oferim mai multe informaţii despre joc în lunile ce urmează.”

Dezvoltarea jocului este coordonata de studioul Ubisoft Montreal, insa la acest proiect lucreaza in prezent si Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai si Ubisoft Kiev.

Mai multe informatii precum si primele materiale video din joc vor fi prezentate in cadrul E3 Expo din SUA, mai exact in timpul conferintei de presa Ubisoft ce va avea loc pe 9 iunie.

Pana atunci ramanem cu multumirea ca jocul va fi lansat in versiuni PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 si Xbox 360. Astfel, jocul va putea fi incercat de un public foarte larg.

Precomenzile Far Cry 4 le vor asigura cumparatorilor intrarea in posesia unei editii limitate a jocului, ce contine in pachet continutul suplimentar Hurk’s Redemption, adica o arma suplimentara si trei misiuni single-player in care protagonistul este Hurk, un personaj pe care am avut ocazia sa il cunoastem in Far Cry 3.

Jocul are si o pagina web oficiala, dar care momentan nu ofera informatii suplimentare: www.farcrygame.com.

Un comentariu la “Far Cry 4 anuntat – in noiembrie punem stapanire pe muntii Himalaya”

  1. Cola Iani spune:

    Astept cu interes cerintele de sistem pentru rularea jocului….

Lasă un răspuns