Final de FIFA 13 cu PC Garage in prim-plan

Weekendul acesta, mai exact sambata, a avut loc probabil ultimul mare eveniment de FIFA 13 din tara noastra. Veniti din toate colturile tarii, pasionatii de sport electronic au dat tot ce au avut mai bun pentru unul din premiile oferite de catre PC Garage, valoarea totala a acestora fiind de peste 2500 RON.

A fost un eveniment plin cu de toate. Multe ore de FIFA, interviuri, cei mai buni jucatori din tara si premii pentru jumatate din participanti, amintind aici si cele 10 pachete oferite de catre AMD jucatorilor ce nu au reusind sa atinga faza finala a competitiei.


Totusi scopul principal au fost cele 3 premii anuntate in prealabil, care au intrat in posesia lui Marius Bebe Craciun (locul 1), Alingbima Ghislain (locul 2) si Mircea JEPCAR Pavel (locul 3).

Au fost si momente tensionate, majoritatea venind din meciurile foarte echilibrate, dar si foarte multe momente distractive si relaxante. Am fost onorati de prezenta sexului frumos la turneu si de asemenea de o foarte tanara speranta, la cei numai 10 ani ai sai tanarul participant reusind chiar sa invinga un adversar.

Evenimentul descris in cateva cuvinte: adrenalina, suspans si voie buna.

Mai multe detalii despre eveniment se pot gasi pe cele doua pagini de facebook ale organizatorului Gaming Rooms si a celor de la ZonadeGaming, unul din partenerii media ai evenimentului : https://www.facebook.com/GamingRooms si https://www.facebook.com/zonadegaming.

Interviu cu Bebe si Theo – FIFA 2013

Lasă un răspuns