Final de LSE Lan Party 11 by PC Garage

Final de eveniment LSE Lan Party 11

In weekendul ce tocmai s-a incheiat PC Garage a fost sponsorul evenimentului LSE Lan Party. Ajuns la a 11 a editie, acesta a reusit sa adune in Rectoratul de la Politehnica cateva mii de impatimiti ai gaming-ului. Si pentru ca distractia sa fie completa si premiile oferite de cei trei parteneri (Razer, SteelSeries si Cooler Master) au fost pe masura, ele insumand aproape 6.000$.

Desfasurarea evenimentului

1796413_739826002728307_1024384168948904056_n

Nebunia din spatele scenei a inceput sambata dimineata la ora 8:00 cand au fost pregatite materialele publicitare pentru stand,premiile au fost preluate de catre departamentul de logistica si s-au configurat sistemele Nocturne pe care urmau sa joace cei de la Balkan Bears. Pana la ora 12:00, ora oficiala anuntata pentru public totul era pregatit iar voluntarii de la LSE erau indoctrinati cu spiritul organizatoric PC Garage si instruiti cu ceea ce urmeaza sa se intample la stand.

Ora 12:00, incepe tombola de la stand, mai exact prima tombola din cele 2 ale zilei. Aceasta a reusit sa stranga aproape toti participantii de la eveniment intr-un singur bol, din care au fost extrasi 12 castigatori. La numai 30 minute distanta se da drumul si la competitia de NFS la care participa intr-o prima faza aproximativ 40 de concurenti. Premiile sunt de asemenea pe masura asteptarilor, castile Pulse-R sau Ceres 500 de la Cooler Master fiind foarte apreciate.

La ora 14:00 pregatim si un moment special pentru cei prezenti la stand si anume o ansamblare premium live. Aceasta reuseste sa adune destul de multi privitori si pentru ca atomsfera sa fie si mai placuta, cateva zeci de premii a celor de la Razer, SteelSeries si Cooler Master incep sa-si faca loc in ghiozdanele celor prezenti.

Ora 15:30 aduce si finalul primei parti de adrenalina pe sosea, concursul de NFS Rivals ajungand la final. De asemenea tombola isi face si ea loc imediat dupa premierea celor de la NFS.
La numai 30 minute distanta dam drumul la o noua competitie de NFS, unde avem iar un numar destul de mare de participanti.

Spre finalul zilei organizam spontan si un mic concurs de FIFA 14 pe PS4, reusind sa acordam si premiile ramase.

Ajungem si la momentul indragit de o parte dintre concurenti si anume premierea castigatorilor de la concursurile de Mortal Kombat si de FIFA 14. Lume multa, aplauze si multa satisfactie pe fata celor care au reusit sa ajunga cel mai sus in turnee.

Portia de gaming se incheie in jurul orei 3 dimineata cu finalele concursurilor de Dota 2 si League of Legends, acolo unde echipa Balkan Bears, sustinuta de catre PC Garage cu sistemele de gaming Nocturne, monitoare Benq de 24” si periferice de la Roccat, reuseste sa se impuna mai usor decat s-ar fi crezut la startul competitiei.

Premiile de aproape 2500$ de la SteelSeries ajung pe mainile celor mai buni la Dota 2 si se pune capat celei de-a 11-a editii a Lan Party-ului la care PC Garage este sponsor principal.

Cel mai probabil in toamna ne vom vedea iar la editia nr 12.

Concluziile generale

Inca un eveniment in care toata lumea s-a aratat multumita, in care am reusit din nou sa ii premiem cum se cuvine pe cei mai buni dintre jucatori la fiecare dintre jocurile pe care PC Garage le-a sponsorizat si la care prezenta voluntara a studentilor a fost una de calitate.

Lasă un răspuns