Gamingul devine ultraportabil la CES 2021

Cel mai mare targ de tehnologie a inceput luni, 11 ianuarie si in doar 4 zile promite sa ne puna la curent cu tot ceea ce inseamna nou in materie de tehnologie – de la device-uri smart pentru casa si accesorii high-tech, pana la tehnologii medicale, securitate cibernetica, realitate virtuala si bineinteles, gaming.

Printre gigantii prezenti la targul online din acest an se afla si Intel, care vine cu noutati importante pentru gamingul in miscare si pentru viitorul procesoarelor dezvoltate.
Intel a lansat modelele din a 11-a generatie Tiger Lake, Seria H35, pregatite sa echipeze laptopuri de top mai usoare si mai subtiri ca niciodata: Intel Core i7-11375H (Special Edition), Intel Core i7-11370H si Intel Core i5-11300H.

Noile procesoare vor beneficia de suport pentru memorii DDR4 pana la 3.200 MHz si LPDDR4/x pana la 4.266 MHz, Thunderbolt 4, suport PCIe Gen 4.0 si Wi-Fi 6 / 6E. Autonomia pare sa fie peste asteptari, iar partea grafica dezvoltata in parteneriat cu Nvidia promite lantente scazute si o experienta cat se poate de imersiva. Vom face cunostinta cu primele modele noi de laptopuri chiar la CES 2021, iar in prima parte a anului asteptam lansarea a peste 40 de laptopuri noi marca MSI, HP, Acer sau ASUS.

In a doua jumatate a anului insa, Intel ne ‘ameninta’ cu o revolutie a procesoarelor, care va fi lansata sub denumirea de Alder Lake. Generatia a 12-a va fi construita pe 2 arhitecturi noi Intel, care se vor ocupa simultan atat de mentinerea eficientei, cat si de oferirea unei performante ridicate.

In total, Intel a pregatit peste 500 de modele noi de procesoare (deskop si mobile) pentru 2021, asa ca se anunta un an aglomerat. Vezi mai jos prezentarea intregrala de la CES 2021:

🎮 Vezi mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns