Iadul coboara pe pamant

diablo-iii-reaper-of-souls-logoFanii inraiti ai jocului asteapta cu sufletul la gura noul expansion Diablo III anuntat in magazine pentru data de 25 martie. Poate cel mai asteptat joc al anului 2014, Diablo III: Reaper of Souls vine cu o serie de noutati.

O prima modificare este nivelul maxim al eroului „cap” (modificat de la 60 la 70), a fost introdusa o noua clasa „Crusader”, a fost adaugat un nou act de joc pe langa cele IV existente in platforma jocului (act-ul V este plin de actiune si suspans), Action House-ul (AH) si Real Money Auction House (RMAH) au fost eliminate – o piniile jucatorilor sunt impartite, unii spun ca aceasta schimbare va echilibra balanta dintre abilitatile eroilor, altii ca nu va exista un real progres, „Itemele” si „Gold-ul” vor ramane la cel care le-a farmat, au fost facute „Bind on Account”. Ca la fiecare „patch” / „expansion” nou, au fost adaugate arme, echipamente, creaturi, puteri noi precum si multe alte suprize pe care jucatorii le vor experimenta pe masura ce vor avansa in joc.

Pentru pasionatii jocului, cei de la Blizzard au creat un clip de prezentare numit „Ce este nou in Patch-ul 2.0.1” ce poate fi urmarit aici

Incepand cu 25 martie Diablo III: Reaper of Souls eset disponibil la PC Garage. Daca vreti sa fiti siguri ca il aveti chiar in ziua lansarii, va recomandam sa lansati o precomanda de acum. La ce batalie se anunta pe jocul acesta suntem siguri ca stocul se va epuiza rapid.

In plus pentru fanii jocului avem un concurs si doua premii. Detalii aici.

Un comentariu la “Iadul coboara pe pamant”

  1. Mihai spune:

    Concursul l-au castigat cei care au scris cel mai mult in raspuns. Daca stiam, scriam si eu 1 pagina.
    Raspunsul lui Andrei Radu cel putin a fost un „bullshit” total. Monkul a aparut in Diablo 3, acum 3 ani. Nu avea cum sa il atraga pe el acum 15 ani.

Lasă un răspuns