La 24 de ore dupa participarea la Comic Con

O noua editie a evenimentului organizat de ESL, denumit Comic Con, a luat sfarsit acum aproape 24h. Un eveniment de mare amploare, ce a reusit sa adune sub aceeasi cupola mii de pasionati ai gamingului romanesc. Premii, ambitii si multe ore de gaming continuu, asta a fost ceea ce au gasit cei care au trecut pe la Romexpo in acest weekend.

Prezenta PC Garage la Comic Con 2014

PC Garage a fost acolo cu deja obisnuitele sisteme de gaming Nocturne, cu premii pentru concursurile de League of Legends, Dota 2 sau Counter Strike Global Offensive desfasurate la stand si de asemenea cu premiile finale pentru concurusul oficial de Dota 2 Comic Con 2014.Procesoare de la AMD, mousepad-uri profesionale de la In Win si multe alte componente de PC si periferice de gaming au fost castigate in concursurile organizate la stand.

Jucatori profesionisti si pasionati la stand

Jucatorii profesionisti si-au aratat maestria alaturi de pasionati la concursurile de Dota 2 si CS GO de sambata si de asemenea la cele de LOL desfasurate duminica.
Componentii echipelor de Dota 2 si CS GO  Next Please!  s-au jucat alaturi de cei prezenti la standul PC Garage pentru concursurile de 5v5.
Pe langa acestia si-au mai facut simtita prezenta si alti jucatori ce activeaza la nivel profesionist, amintind aici pe cei doi finalisti ai evenimentului de 1v1 de LOL desfasurat cu aproape o luna in urma la showroom-ul PC Garage si anume Laser (membru component al echipei Balkan Bears) si Sile.  De asemenea finalistii de la CS GO, echipa EasyFix si-au facut incalzirea pe sistemele noastre de la stand.

O demonstratie de joc League of Legends a reusit sa dea si Odoamne de la Cloud9, care a disputat sambata 4 meciuri oficiale alaturi de echipa sa. Puteti observa din imaginea alaturata, impactul avut de prezenta sa pentru cei care sunt pasionati de LOL.

10344894_840019692694723_2094914909936120985_n

Remarci de la eveniment

Pe langa deja obisnuitele concursuri pe care le putem observa de fiecare data la evenimentele mari, am avut parte si de evenimente supriza sau de prezente supriza.
Prima astfel de supriza a fost meciul demonstrativ dispustat la CS GO de catre echipele de fete a celor de la Next Please! si a celor de la Teg Girls. Meciul a fost castigat categoric de fetele de la Next.
Am descoperit si foarte multi participanti din tarile vecine, aici dominand categoric cei din Bulgaria. De asemenea Ungaria a avut o prezenta destul de buna, fetele de la Cosplay atragand sute de priviri si facand zeci de poze.

Lasă un răspuns