Oculus Rift S, jocuri si PC-uri VR Ready

Ai jucat Half-Life: Alyx? Daca nu, trebuie neaparat sa il incerci in modul VR. Un astfel de joc este o dovada clara a faptului ca realitatea virtuala este in continua dezvoltare. 

Desi am facut cunostinta cu headset-urile VR in urma cu multi ani, inceputul nu a fost indeajuns de promitator. Multe cabluri, putine jocuri si chiar ameteli atunci cand purtai casca mai mult de 20-30 de minute. 

Recent insa, am inceput sa observam schimbari in acest domeniu. De la portabilitatea castilor, pana la rezolutii mai bune, preturi mai mici si bineinteles, o multime de jocuri si aplicatii compatibile: Spiderman, Half-Life, Vader Immortal, Beat Saber, clasicele jocuri de tip roller coaster si lista continua. 

O solutie VR demna de luat in considerare mai ales datorita raportului calitate-pret este Oculus Rift S. Headset-ul a fost realizat de Facebook in parteneriat cu Lenovo si a adus cateva schimbari in acest segment, in special prin portabilitate si metodele de tracking. Are un design simplificat, cabluri putine, si controlere extrem bine optimizate. 

Daca vrei sa afli mai multe despre experienta VR cu Oculus Rift S, jocuri compatibile si PC-uri VR Ready, urmareste clipul de mai jos. 😉 

Lasă un răspuns