Top jocuri PC: Ianuarie – Martie 2021

Far Cry 6, Gotham Knights, Resident Evil 8 si Halo Infinite? Bineinteles, dar pentru ele nu avem inca o data sigura de lansare. In perioada ianuarie – martie insa, asteptam peste 8 titluri care ne vor tine ocupati. Vezi jos care sunt primele jocuri importante ale anului 2021: 

1. Hitman 3

Agentul 47 si-a facut din nou aparitia pe 20 ianuarie 2021 in cea de-a treia serie Hitman, exclusiv pe Epic Games Store. Adica, la pachet cu o intreaga controversa. Desi a fost laudat pentru poveste, grafica si gameplay, jocul a fost ‘mustrat’ destul de mult cu privire la modul in care pot fi importate hartile si progresia din primele doua serii (disponibile pe Steam). Cei de IO Interactive au afirmat insa ca lucreaza deja la o solutie pentru asta. Asa ca daca vrei sa-l joci si te incurca acest detaliu, iti recomandam sa stai cu ochii pe stirile din domeniu. 

2. The Medium 

Un joc horror psihologic de tip 3rd person, in care intri in pielea unui medium si incepi sa explorezi simultan 2 lumi: cea reala, si lumea spiritelor. Simultan pe bune, adica in modul split screen. Inainte sa-l pui pe lista, ar fi bine sa te asiguri ca esti un fan al geului. Nu uita ca dezvoltatorul este cunoscut si pentru jocurile Blair Witch si Layers of Fear, 

😱 Da, si noi suntem curiosi, asa ca numaram impreuna scenele de jump scare

▶️ LIVE pe YouTube, pe 29 ianuarie

3. Werewolf The Apocalypse Earthblood

Un Action RPG single player, in care te poti transforma in lup sau varcolac pentru a lupta impotriva companiei petroliere Pentex. Desi nu va fi luna plina atunci, data de lansare este 4 februarie 2021. Jocul va fi disponibil pe Epic Games Store si la prima vedere pare destul de interesant, cu un combat in care poti folosi 3 tipuri de personalitati si abilitati diferite. 

Pe lista noastra mai sunt Little Nightmares II, Persona 5 Strikers, Riders RepublicPrince of Persia: The Sands of Time Remake si It Takes Two. Vezi episodul complet mai jos: 

🎮 Vezi mai multe noutati de Gaming 🎮

Lasă un răspuns