Noi numaram bobocii vara

Dupa aproape o luna petrecuta in cadrul PC Garage, ne-am gandit sa va dam vesti despre tinerii stagiari. Ne-am tinut de cuvant atunci cand am vorbit de training si nu i-am trimis acasa dupa prima zi 🙂 . Asa ca, intr-o zi cu soare din multele de vara aceasta, i-am convocat la un taifas si am aflat lucruri interesante despre ei si impresii de la locul de munca.

Ucenicii PC Garage

Ucenicii PC Garage


Tudor Gradinaru

Experienta PC Garage a fost pentru mine interesanta si placuta in acelasi timp. Nu pot spune ca a fost ceva greu iar partea amuzanta a fost atunci cand a trebuit sa imi cunosc colegii intr-un timp atat de scurt. As mai repeta o asemenea experienta pentru ca mi-a placut si am invatat cate ceva despre sistemul de functionare al unui magazin online.

De altfel am vazut cum e sa lucrezi pe un anumit program, acesta fiind intr-un fel primul meu job de acest gen. Colegii de la PC Garage au facut totul ca sa ma integrez ok in mediul lor si au dat dovada de maxima seriozitate.

Tudor Gradinaru

Tudor la butoane

Bogdan Fratiman

Experienta PC Garage mi-a intrecut fara indoiala asteptarile. Atat din punct de vedere al mediului de lucru placut, atmosferei calduroase si amuzante pe alocuri care facea timpul sa treaca mult mai usor, dar si al colegilor dornici sa ofere o mana de ajutor atunci cand aveai nevoie.

Pot spune ca aici am inteles cat de cat mecanismul care sta la baza trimiterii unei comenzi si ca uneori termenul de livrare depinde si de alte parti cum ar fi furnizorii sau firmele de curierat. Daca m-ati intreba ce am invatat, as putea spune ca acum stiu ca ar trebui sa fiu mai intelegator atunci cand dau o comanda online. Am inteles ce presupune jobul unui consultant de vanzari, lucrul cu furnizorii dar si presiunea exercitata atunci cand sunt de respectat termenele de livrare.

Inainte, atat eu cat si cunoscutii mei aveam o parere buna despre PC Garage, iar perioada stagiaturii mi-a confirmat aceast lucru. Sunt o echipa de profesionisti adevarati, care stiu sa imbine atmosfera placuta cu seriozitatea in indeplinirea sarcinilor de lucru.

Fratiman Bogdan

Bogdan, in mijlocul unei conversatii cu un client

Cosmin Constantin

A fost interesant, pentru ca lucrurile aici sunt foarte exacte si la locul lor, aplicatiile cu care am lucrat au fost la indemana si pe inteles.

In mod cert as mai repeta aceasta experienta, sunt foarte multe lucruri interesante care se pot invata, atat din domeniul de IT dar si din vanzari.

Cosmin Constantin

Cosmin si monitorul lui imens

Vlad Radtchenco

Experienta petrecuta la PC Garage a fost extrem de folositoare pentru domeniul in care activez. Perioada de stagiatura in cadrul departamentului de Service m-a facut sa constientizez ca jobul de tehnician service este ceea ce imi doresc sa fac si pe viitor. Am invatat ca trebuie sa fii foarte rabdator si intelegator cu clientii si sa incerci sa le intelegi nevoile. Magazinul PC Garage mi s-a parut foarte bine organizat, avand o gama destul de variata de produse, preturi bune la indemana oricui si servicii de calitate.

Vlad Radtchenco

Vlad asambland un sistem

Emanuel Stanciu

Mi-am petrecut stagiul in cadrul departamentului de Vanzari si pot spune ca mi s-a parut foarte interesant, mai ales ca procesul de preluare a comenzilor nu este atat de simplu pe cat credeam ca si client, nici foarte complicat dar necesita o atentie maxima. Ce mi-a placut a fost faptul ca, asa cum ma asteptam de pe vremea cand eram client PC Garage, ei fac chiar tot posibilul sa multumeasca fiecare client in parte.

Emanuel Stanciu

Emanuel procesand o comanda

6 comentarii la “Noi numaram bobocii vara”

  1. Emanuel spune:

    Ultima zi de munca, intaia zi de leneveala. A fost frumos, pacat ca a fost scurta treaba :). Speram ca pe viitor sa mai ajungem pe la Garaj, macar asa sa bem un ceai verde si sa halim un „spring” ;).

  2. Tud spune:

    Dupa cum zice si Emanuel, ultima zi de munca. Incepe vacanta pentru mine chiar daca in 15 zile incepe scoala. O sa-mi lipseasca lumea din Garage. Si intr-adevar. Drumetiile pana la Spring erau baza, de fapt glumele si discutiile dintre colegii nostri. Nu credeam, da’ o sa-mi fie dor. Din cand in cand n-o sa strice cate o vizita. Cheers lads!

  3. Tud spune:

    P.S.: O sa-mi lipseasca i7-le…

  4. Stefan spune:

    Va asteptam, ceaiul il am eu, voi sa aduceti ceva de la Spring 🙂

  5. Tud spune:

    Tie o sa-ti aduc o lingurita. Cadou de Craciun ! 😀

  6. Octavian S. spune:

    Interesant, ar trebui sa faceti asta mai des si cu mai multi oameni, daca va permite locatia.

Lasă un răspuns