Stagiu de pregatire in programare web, fara obligatii

Recunoastem, avem multe idei. Poate mai multe idei decat oricare alt magazin online romanesc. Si vrem sa le punem in aplicare. Asa ca ne cautam colegi in ale programarii web.

Indiferent ca esti incepator sau ai cunostinte medii de HTML, CSS, JS si/sau PHP si MySQL, dar ai o minte foarte deschisa, gandire logica din belsug si ai fost bun la orele de matematica sau Pascal/C de la scoala, te vrem in echipa noastra. Te vom invata dedesubturile unui magazin online si ce-l face sa functioneze. Vei invata timp de doua luni programare orientata pe obiecte in PHP, framework-uri JS, templating, versionare, design de baze de date, interconectari cu alte aplicatii si automatizari.

Noi va vom pune la dispozitie sistemele de lucru, aplicatiile, manualele necesare fiecarui limbaj si un tutor.

Si da, vei fi platit sa inveti. 🙂

Stagiul va incepe de pe 1 martie 2011, dar va puteti anunta dorinta de a participa pana pe 30 martie (fiecare aplicant va avea doua luni din momentul in care incepe). Varsta minima de participare este de 18 ani. Locul de desfasurare al stagiului va fi la sediul PC Garage, cu posibilitatea unui program de lucru flexibil – PC Garage apreciaza si respecta timpul pe care trebuie sa-l petreci la scoala.

Scrie-ne la hr@pcgarage.ro, pune in subiectul email-ului “Stagiu de pregatire programare” si povesteste-ne putin despre tine. Promitem sa iti dam un raspuns indiferent daca esti admis sau nu.

Update: Va multumim tuturor celor care ne-ati trimis mesaje si v-ati anuntat dorinta de a participa. Am avut cateva zile destul de grele de facut liste si ales stagiari. In final, locurile pentru acest stagiu au fost ocupate si am inceput pregatirea. Va multumim tuturor iarasi!

19 comentarii la “Stagiu de pregatire in programare web, fara obligatii”

  1. shb spune:

    Pai si voua ce va iese din afacerea asta? Mai ales daca ati mentionat ca e fara nicio obligatie!

  2. Cojo spune:

    Avand in vedere ca suntem in era tehnologiei … eu zic ca se putea face acest stagiu si „online”.

    • NOC spune:

      …si o sa ajungem la fel ca pe Solaria lui Asimov, sa ne izolam complet si sa mai folosim doar un ecran pentru comunicare. 🙂 Nu, noi vrem sa ne vedem cu oamenii fata in fata.

  3. Cris spune:

    Foarte tare treaba care vreti sa o implementati. Felicitari! Chiar vorbeam cu un grup prieteni ca in Romania ar trebui sa se aplice cat mai multe: practici, pregatiri, instruiri, etc la nivelul elev/ student – companie, asa incat compania sa poata angaja un profesionist fara sa investeasca ulterior ore de training si platite, studentul/ elevul sa se poata angaja mai usor (deja sa aiba cunostinte), stiind astfel ce vrea de la viata, daca ii place sau nu ce o sa faca, etc..Bafta si la cat mai multe actiuni de acest gen!

  4. Blue Devil spune:

    Ce frumos era daca era online chit ca mai am ceva examene de luat la facultate , ma bagam si eu sa invat cate ceva ….Pacat ca nu pot sa particip

  5. OK, totul suna frumos si bine … Eu sunt din Arad , … altcineva este din Iasi sau Satu Mare de exemplu – in aceste cazuri cum se poate (daca se poate) aplica pentru acest “Stagiu de pregatire programare” ???
    Multumim pt raspuns

  6. Sergiu spune:

    Felicitări pentru inițiativă și mult succes în descoperirea și instruirea noilor talente! Păcat că sunt din provincie…

  7. ADi spune:

    Daca am sub 18 ani pot participa?
    Din pacate fac 18 tocmai de echinoctiu.

  8. Alex spune:

    O initiativa excelenta …. Felicitari !!! Pentru cei incepatori, dar seriosi si cu bunavointa exista clementa la inceput din partea tutorului ?

  9. weeeeeeeeee spune:

    Pacat ca e doar pt cei care sunt in Bucuresti.

  10. Cris spune:

    Ce cunostinte minime trebuie sa aiba o persoana pentru a putea fi acceptata la un asemenea curs?
    Intreb asta pentru ca nu s-a specificat nicaieri nimic.

    • NOC spune:

      Salut,

      Este nevoie de cunoasterea la nivel de incepator al uneia din combinatiile HTML+CSS+JS sau PHP+MySQL si a conceptelor de programare, astfel incat cursantul sa poata tine pasul fara a intreba ce elemente se pot introduce intr-o sectiune <head> sau ce face un if-else.

  11. Valentin N. spune:

    Ati spus „cu posibilitatea unui program de lucru flexibil”.
    Daca ati putea detalia putin ar fi excelent.

    Sunt foarte interesat de „stagiul oferit” insa am un loc de munca si nu as putea participa decat dupa ora 17.Daca perioada era mai scurta imi puteam sacrifica concediul insa ma indoiesc ca are cineva concediu 2 luni.
    Deasemenea mentionez ca nu sunt interesat de „plata” mai mult mi-as dori accesul la materiale + mediul de studiu (AKA colegii sau concureti), si la sfarsit daca este sa colaboram atunci …

    Stima,
    Valentin N.

    • NOC spune:

      Salut Valentin,

      Iti multumim pentru mesaj, locurile au fost deja ocupate. Insa vor fi si alte stagii in curand, deci inca un pic de rabdare.

Lasă un răspuns