Rablele voastre, bucuria lor

Cu cateva luni in urma lansam Rabla pentru PC-uri. Un program prin care PC Garage propunea clientilor sai reduceri de pret la achizitia de componente de PC noi, in schimbul componentelor si PC-urilor vechi, dar functionale. Componentele si produsele trimise de clientii PG Garage urmau sa fie transformate in calculatoare functionale pentru copii din orfelinate, program gestionat cu ajutorul Asociatiei Orfanilor din Casele de Copii.

La sfarsitul a patru luni in care colegii din departamentul service au fost asaltati de numarul mare de verificari, testari si asamblari care s-au suprapus cu activitatea de zi cu zi, am tras linie si am socotit: 30 de PC-uri functionale (cu tot cu monitoare) numai bune de rulat chiar si cele mai noi aplicatii, plus multe alte componente de schimb. Pentru ca totul sa fie perfect, am adaugat tastaturi si mousi noi-noute, dar si licente Windows cu sprijinul partenerului Microsoft.

Ieri, 20 septembrie, a fost ziua in care copii si-au primit calculatoarele, asa ca ne-am deplasat la Centrul de Plasament nr. 5 din Ramnicu Valcea pentru o discutie cu Mihai Ghebrea, presedintele asociatiei, si cateva cadre cu micul club care va purta numele de „PC Garage”.

Nu putem sa incheiem aceasta extraordinara poveste fara a va multumi voua, clientilor PC Garage, pentru intreaga contributie la aceasta actiune si in mod special celor care ne-au devenit parteneri in acest proiect prin generozitatea lor donand neconditionat componente (unele noi-noute) sau orice le-a prisosit. Jos palaria!

Fotografii de la inaugurarea salii:

Un mini-interviu foarte interesant cu Mihai, din care puteti intelege un pic din viata si greutatile unui copil orfan:









20 comentarii la “Rablele voastre, bucuria lor”

 1. Nicolescu Aleaxandru Valeriu spune:

  Ma bucur foarte multe ca a-ti putut realiza acest proiect si la cat mai multe in viitorul apropiat.
  Poate vad si altii initiativa voastra.

 2. The Master spune:

  Felicitari pentru tot ce ati facut pentru acei copii necajiti. Stima pentru cei care au donat acele componente sau pc-uri

 3. ionut spune:

  Felicitari! O initiativa demna de admirat, pacat ca sunt purtini cei care se gandesc la cei mai putin norocosi…
  Tot respectul pentru PC Garage!

 4. Barbulescu George C. spune:

  Sunt foarte, foarte bucuros de aceasta tema pe care in special voi cei de la PCGarage ati realizat fiindca de la voi a pornit, de asemenea si cei care au donat pc-urile lor vechi dar sa nu uitam ca si cei de la Microsoft Romania au contribuit si facut posibila aceasta realizare. Nu ramane decat sa va spun „Jos palaria” la toti. Imi doresc foarte mult ca aceasta sa fie cat mai cunoscuta de romani si sa fie un exemplu pentru noi toti, sa incepem sa ne ajutam in acest fel sau si altul, sa contribuim toti la ajutarea celor care au nevoie si sa facem o Romanie mai buna, sa o respectam si sa o ridicam fiindca este tara noastra frumoasa, pacat ca multi uitam lucrul asta. Ajunge cu vaitatul si criticile care le aducem intre noi, ar fi bine sa ne unim toti si sa pornim catre un drum ce urca tara aceasta si nu o coboara fiindca numai asa vom realiza ceea ce ne propunem. Dar ajunge cu vorbaria si inca o data felicitari tuturor care au contribuit la acest proiect si au ajutat pe acei copii necajiti.

 5. Lucian spune:

  Felicitari! Si acesti copii necajiti merita o sansa de a se bucura de binefacerile tehnologiei si de un posibil viitor mai luminos.

 6. Marius spune:

  Felicitari!

 7. Gilie spune:

  Felicitari PC Garage!

 8. Razvan spune:

  Felicitari PC Garage!”Jos palaria”…..pentru o firma cu renume…In momentul de fata acesti copii vor avea posibilitatea sa testeze si de a se bucura de noile tehnologii si de un posibil viitor mai bun …..

 9. ciprian spune:

  mult respect pt toti cei care s`au implicat in acest proiect.

 10. Lei Florin spune:

  Felicitari celor de la PCGarage si tuturor celor care au donat ce au putut! Mult respect! Bafta in continuoare!

 11. Aditzu' spune:

  Felicitari PcGarage ! Sunteti oameni cu suflet mare ! Numai respect :*!

 12. serjcoi spune:

  Foarte frumos…le deschideti drumul, cu siguranta multi o sa aibe un viitor mult mai bun cu ajutorul vostru

 13. serjcoi spune:

  pentru asta numai de la voi o sa cumpar noul PC 😛

 14. albu constantin spune:

  felicitari pc garage

 15. adriancyborg spune:

  Felicitarii !!! Felicitarii !!! Felicitarii !!! Ce se mai poate spune ? ( stiu ca se poate spune ca aceste initiative trebuiau luate de conducerea acestei tarii si inca de acum 5-10 ani ) FELICITARII !!!

 16. mandoiu spune:

  adevarata campanie facuta de PCgarage 🙂

 17. ioanas spune:

  Felicitari! Poate actiunea aceasta va inspira si alte compani sa gaseasca moduri prin care sa ajute societatea!

 18. Oana spune:

  Hello,
  Felicitari PC Garage! si sa mai faceti astfel de actiuni cu un pic mai mare publicitate:D

 19. Emil spune:

  Felicitari! Sunteti cei mai tari. Sa mai face-ti astfel de actiuni caritabile.

 20. vasile spune:

  Felicitari PCGarage! Pentru asta, urmatoarea achizitie ( o sursa pt pc) o iau de la voi 🙂 !

Lasă un răspuns