Lansarea StarCraft II – de la idee, la eveniment

Am asteptat cu nerabdare ziua lansarii. Pe de-o parte fiindca urma sa avem in maini jocul, pe de alta fiindca PC Garage sustinea impreuna cu Gigabyte, Cooler Master si Cyber Snipa un eveniment deosebit legat de lansarea creatiei Blizzard.

Cine-a venit? Multa lume, pasionati veniti din toata tara, membri ai comunitatii StarCraft II Romania. Doritorii au facut o vizita in service-ul gazdelor evenimentului, s-a prezentat jocul, s-au impartit tricouri, s-au mancat kilograme de crantanele, s-au baut litri de Red Bull si, bineinteles, toata lumea a comentat meciurile. 🙂 4 ore de gaming intens, dupa care toti au devenit amici.

Castigatorii concursului au fost:

  • Locul 1: DeathAngel – carcasa Cooler Master HAF X, casti Cyber Snipa Sonar 5.1, voucher 200 lei la PC Garage
  • Locul 2: geamanu – casti Cyber Snipa Sonar 5.1, voucher 200 lei la PC Garage
  • Locul 3: bolvin- voucher 200 lei la PC Garage
  • Locul 4: manimal_pro – voucher 200 lei la PC Garage

Castigatorul votat de public (a.k.a. „miss popularitate”) a fost DeathAngel, care a primit (si) o placa de baza Gigabyte P55A-UD4.

Mai jos, instantanee foto si replay-urile meciurilor.

GG everyone, ne vedem la urmatorul concurs! 😉


Descarca replay-uri meciuri

6 comentarii la “Lansarea StarCraft II – de la idee, la eveniment”

  1. Calinescu 'SK-Dynasty' Dan spune:

    Ahahahaha.

    ” Din expresia lui eXist, cineva o lua pe coaja. ”

    Da, asa e, e probabil faza din finala pe echipe cand a bagat DeathAngel banelingii in zerglingii adversi in mijlocul hartii. Se poate vedea si in replayul meciului cu pricina.

  2. Seba spune:

    GG , Angela a luat tot , ca de obicei 🙂

  3. Domocos Dorel spune:

    Brilian excelent secret.

    Buna tuturor. Pana acum nu stiam ca sunt gameri prea multi de SC2, ne mai vorbind de o comunitate. Pe parcursul beta-ului am avut norocul de am mai intalni vorbitori de limba romana dar nu am reusit sa iau legatura. mi se pare BRILIANTA ideea de a avea o comunitate SC2 cu jucatori de inalt nivel.

    Ar fi excelent daca am putea lua cumva legatura. Tare m-as baga si eu la un turneu sau ceva de genul. doreldomocos at yahoo punct com

    As dori din suflet ca pe viitor genu acesta de eveniment sa aibe mai multa mediatizare si sa nu mai fie un „SECRET” ascuns undeva intre cativa cunoscatori.

    Toate cele bune si astept…

  4. Felicitari castigatorilor, Starcraft rules !!!

Lasă un răspuns