6ani PC Garage

Vine un moment cand faci pauza, te uiti in urma si te gandesti usor nostalgic cat de repede trece timpul. Un astfel de moment traim si noi in aceasta perioada pentru ca asa cum probabil ai vazut de aici, de cateva zile ne pregatim pentru o etapa importanta…aniversarea de 6 ani!Cand? Maine, 6 octombrie.

Mult sau putin, nici noi nu mai stim. Cert este ca fara voi nu am fi ajuns aici. Si pentru ca nu vrem sa va plictisim prea mult cu vorbe care incanta „auzul”, mesajul nostru este simplu: Va multumim pentru cei 6 ani de prietenie in care ati fost si sunteti alaturi de noi!

Si pe cei carcotasi care vor considera exagerat cuvantul „prietenie”, ii invitam sa arunce o privire aici si sa se convinga singuri.

Povestea continua…

P.S: ah, si nu uitati de surprizele pe care vi le-am pregatit maine. Fiti pe faza incepand cu 12.00 noaptea 😉

Citeste comunicatul de presa _PC Garage implineste 6 ani_06.10.2011

4 comentarii la “6ani PC Garage”

  1. Octavian spune:

    deja asteptam 🙂

  2. Iuli spune:

    Nu va merg unele bannere. La bannerul cu placa video ASUS 560 ai cadou un mouse pad. Afla mai multe…nu merge. Bannerul cu promo la primii 50 de cumparatori ai unei placi ASUS ROG nu merge. Dai click si ramai pe prima pagina. Bannerul cu pachete promotionale Nikon…nici ala nu merge. Pai ce facem asa?

  3. […] Vezi mai multe detalii pe blogul PC Garage – 6ani PC Garage […]

Lasă un răspuns