Alienware: Monitor de gaming IPS, 240Hz, 1 ms

Pana in urma cu putin timp, monitoarele cu refresh rate de 240Hz erau concepute special pentru gamerii competitivi, pentru care fiecare milisecunda este extrem de importanta. Insa odata cu trecerea acestora si in segmentul modelelor mai accesibile, au inceput sa fie folosite tot mai des si de catre jucatorii ocazionali care isi doresc o experienta premium. 

Pentru un gamer, IPS, 240Hz si timp de raspuns 1ms suna extrem de bine, mai ales daca se joaca CS:GO, Apex Legends sau orice alt titlu care presupune viteza si precizie. Astfel, daca bugetul si componentele iti permit, bineinteles ca ar trebui sa faci un upgrade! 

Alienware Gaming AW2521HF de exemplu, este unul dintre cele mai accesibile monitoare de gaming cu 240Hz. Desi pare creat special pentru a arata bine si atat, nu se lasa mai prejos nici la capitolul performante.

Are un panel de tip IPS, ceea ce inseamna unghiuri de vizualizare bune si luminozitate suficienta, cu o diagonala de 24.5 inch si rezolutie FullHD (1920×1080 pixeli). 

Timpul de raspuns este de doar 1ms, iar monitorul este echipat cu tehnologia AMD FreeSync Premium si compatibil cu NVIDIA G-SYNC. Experienta de gaming oferita este cu siguranta mai imersiva datorita refresh rate-ului de 240Hz, iar tehnologiile Flicker-free sau filtrele de reducere a culorii albastre asigura un confort sporit pentru ochi, mai ales in cazul sesiunilor de gaming prelungite. 

Desi are un design relativ simplu si minimalist, iluminarea logo-ului Alienware si a suportului fac monitorul sa arate extrem de bine si sa se integreze perfect intr-un setup e gaming. Nici la capitolul conectivitate nu sta rau, avand 2 porturi HDMI 2.0, un Display Port 1.2 (doar prin intermediul lui te vei putea bucura de 240Hz), un USB 3.0 upstream si 2 porturi USB 3.0 pentru periferice sau transfer de date. 

Rata de refresh a unui monitor devine o specificatie din ce in ce mai importanta, in special pentru gamerii cu un stil de joc rapid, care necesita si foarte multa precizie. Daca planuiesti sa faci un upgrade pentru PC-ul tau sau sa construiesti un setup de gaming nou, iti recomandam sa incluzi in buget si un monitor de gaming pe masura. Noi am avut ocazia sa testam Alienware Gaming AW2521HF si ne declaram multumiti. 

Daca vrei sa afli mai multe despre el si sa vezi testele in jocuri, urmareste clipul de mai jos:

Lasă un răspuns