Asistenta tehnica pentru asamblarea premium

Vrei sa ai un calculator performant si ai nevoie de sfaturi pentru a face alegerea corecta?

Iti recomandam asamblarea premium, un serviciu de care poti fi sigur ca iti va oferi numai avantaje.

Dureaza cateva minute sa te convingi, in cazul in care esti interesat, poti gasi mai multe informatii accesand link-ul urmator: http://www.pcgarage.ro/asamblare-premium/

Iti poti alcatui configuratia dorita iar noi iti vom oferi tot suportul de care ai nevoie, pentru ca noul tau sistem sa faca fata tuturor provocarilor.

Este foarte simplu, intri pe forumul nostru My Garage, sectiunea: Asamblari premium, deschizi un thread nou in care postezi configuratia dorita si intrebarile la care ai nevoie de un raspuns. In cel mai scurt timp iti vom raspunde punctual la toate intrebarile tale.

Te asteptam!

2 comentarii la “Asistenta tehnica pentru asamblarea premium”

  1. Tudor spune:

    Totul arata impecabil… no coment, dar important este ca dupa asamblarea premium PC sa si functioneze, nu? La case-ul negru dupa asmblarea premium va rog sa-mi spuneti pe unde a-ti tras cabul le alimentare 12V CPU, ca eu nu il prea var infipt in placa de bata. De asta ce spuneti? Asamblez PC de 8ani…

    • ioana spune:

      Buna ziua,
      Sistemul la care faceti referire a fost testat si a ajuns catre client in perfecta stare de functionare.
      Dupa cum se poate observa in imagini, placa de baza este capsulata, iar alimentarea procesorului nu se afla in locul obisnuit ci in partea din lateral sus. Acest lucru a permis mascarea firului.
      Va multumim.

Lasă un răspuns