Back to School

Ce inseamna pentru noi Back to school? Inseamna ca trebuie sa gasim formula potrivita pentru a ajuta cat mai multi copii sa profite de realizarile tehnologice aparute recent, deoarece achizitionarea de produse IT nu este un moft ci o necesitate in dezvoltarea universului copiilor si un ajutor real in procesul de educatie.

Pentru acest lucru ne-am pregatit inca din data de 20 august, cand am lansat campania Back to School. Ne-am gandit sa venim in intampinarea tuturor: elevi, studenti, prescolari, de aceea campania este una dinamica ( produsele promotionale sunt inlocuite periodic ) si de lunga durata (20 august – 20 octombrie).

Prin concursul inregistrat pe forumul My Garage: Cum folositi si cum va ajuta tehnologia in procesul de invatare? v-am provocat sa ne povestiti ce parere aveti voi despre aportul tehnologiei. Castigatorul concursului ne-a uimit prin faptul ca a achizitionat o tableta pentru nepotul sau de doar 3 ani, pentru care, citez:” Practic, tableta a devenit un prieten, dar nu a devenit inlocuitorul jucarilor, ci parte a copilariei sale.”

In aceasta campanie nu vorbim doar de oferte pentru produsele noastre. Ne-am straduit si am atras parteneri pentru carte si rechizite. Pe intreaga perioada a campaniei, pentru clientii ce au comenzi inchise la PC Garage,  www.elefant.ro    ofera un discount de 30% pentru Carte in limba romana, iar www.papetarie.ro  15% pentru Rechizite scoala.

Majoritatea vrem sa vedem ce este inauntru, sa desfacem, sa refacem, sa schimbam… de aceea am pregatit pentru piticii inventivi un model de PC special, care se numeste chiar asa: Sistem Back to School, pe care l-am conceput atat pe platforma AMD  cat si Intel.

Acestea fiind zise, va lasam pe voi sa vedeti ce v-am mai pregatit in pagina campaniei Back to School. Nu uitati sa verificati si saptama viitoare. Campania Back to School continua!

 

Lasă un răspuns