De 6xPerformanta – AMD Eyefinity la sediul nostru

Dupa mini-vacanta de Paste in care probabil gamerul din voi si-a facut de cap, venim cu o veste buna. Am instalat la noi la sediu sistemul AMD Eyefinity, un vis devenit realitate pentru orice gamer care se respecta. Asadar…distractia continua!

Noua tehnologie revolutionara AMD Eyefinity aduce detalii maxime pe 6 monitoare la o rezolutie incredibila: 5040 x 2100 pixeli! Si asta cu o singura placa video, in cazul de fata un Radeon 5870. Vino si incearca DIRT 2 la sediul nostru sa te convingi!

Pentru bugete mai reduse se poate realiza Eyefinity si cu 3 sau 5 monitoare.

In viitorul apropiat producatorii de display-uri vor lansa modele cu muchii tot mai inguste pentru a oferi senzatia unui singur monitor urias.

Noi am depasit limita de 1 monitor per sistem. Pe cand si tu?

 

5 comentarii la “De 6xPerformanta – AMD Eyefinity la sediul nostru”

  1. A. Mihai spune:

    Foarte tare, cel putin in imagini arata tare rau. Totusi cred ca m-ar deranja rau marginile monitoarelor. Sa speram ca in viitorul apropiat se rezolva si problema asta.

  2. Bogdan spune:

    De cat asa, mai bine conectam un LCD sau o plasma de 50 inch la calculator.

  3. Vasi spune:

    sau 6 plasme de 50 inch :))

  4. Ovidiu spune:

    In mod cert nu merita sa joci pe 6 monitoare (cost + energie consumata + ramele de monitor) . Preferabil un TV LED de dimensiune mare.

  5. Cucci spune:

    need help !!! vreau sa conectez 6 plasme pe HDMI si nu se mai gaseste modelul 5870 pe piata. Am nevoie de o solutie f repede. Merci Anticipat

Lasă un răspuns