Ghid pentru oferta Groupon

Update: voucherele au putut fi cumparate doar luni, 28 martie, de pe site-ul Groupon.

Dupa cum stiti, luni, 28 martie, am lansat o oferta prin Groupon.  Avem 2 vesti bune pentru voi:

1. Oferta Groupon este reala! Este adevarat, oferim 50% discount pentru produsele listate exclusiv in pagina de campanie Groupon!

2. Vrem sa iasa totul ca la carte si sa fiti pe deplin multumiti de oferta noastra asa ca am facut un scurt ghid care speram sa clarifice toate aspectele si posibilele nelamuriri legate de oferta Groupon:

– Pentru a beneficia de discount 50% la produsele din campanie, trebuie sa achizitionezi un voucher de pe site-ul Groupon. Acest voucher a putut fi achizitionat doar luni, 28 martie 2011.

– Pentru a comanda, trebuie sa ai cont pe PC Garage. Afla aici cum poti comanda.

– Alegeti produsul dorit si introduceti codul de voucher primit de la Groupon in campul „Incarca Voucher”

–  Pe langa produsul din oferta Groupon, puteti comanda si alte produse din magazin, dar discountul de 50% se aplica doar la produsul din campania Groupon.

– In urma comenzii plasate pe pagina Groupon, beneficiati de transport gratuit, conform termenilor si conditiilor PC Garage, pe care le gasiti aici.

–  Voucherele emise prin Groupon au termen de valabilitate 3 luni de zile.

In cazul in care aceste proceduri nu sunt OK pentru voi, daca ati cumparat mai multe vouchere si veti folosit doar unul, poti solicita celor de la Groupon restituirea banilor.

 

11 comentarii la “Ghid pentru oferta Groupon”

  1. Sorin Enescu spune:

    Se pot achizitiona 2 produse cu un singur voucher din oferta Groupon ? De ex : un mouse + o tastatura ?

  2. Cristi spune:

    Care este mecanismul acestei „Promotii” Ghid-ul nu este foarte clar pt mine… ai discount 50% la orice produs de pe pagina groupon? care-i faza cu voucherele?

  3. Ciprian spune:

    pare complicat si lenea-i mare, si totusi de ce nu se pot face reduceri normal, fara sa merg pe nspe mii de site-uri si regulamente si concursuri si conturi etc, evident nevoia de reclama e mare dar totusi ideea de a face comenzi online e de a economisi timp dar cu toate tampeniile pe care trebuie sa le induri uneori ca sa profiti de o reducere online mai bine ma rog de vanzator in magazin

    • Madalina spune:

      Intelegem ca uneori anumite proceduri sunt usor complicate si creeaza frustrari din acest motiv. Si tocmai pentru e preveni riscul acesta, am comunicat aceasta oferta aici si am incercat sa oferim cat mai multe detalii. De retinut insa ca in acest proiect noi ne-am parteneriat cu Groupon, iar aceste este mecanismul standard al promotiilor pe care acestia le desfasoara.
      Intre timp, va invitam sa urmariti promotiile noastre independente din magazin, pentru care facem tot posibilul sa fie cat mai atractive, accesibile si sa vina in intampinarea nevoilor dvs.

  4. Jimbo spune:

    Am adaugat si eu un produs in cos, care este procedeul de achizitionare a unui voucher de reducere ca nu am inteles mai nimic din acel ghid, se spune ca se da 50% reducere dar cum si in ce fel nu, faceti o revizie a ghidului cu detaliile de achizitie a voucherului.

  5. dani spune:

    sunt tot felul de personaje care folosesc computerul doar pentru „mess” si „hi5”. pentru acestia trebuie oferite explicatii. pentru ceilalti nu cred ca trebuie explicat ce este groupon. promotia a fost super. eu oricum eram client fidel, asa ca eu nu m-am aflat printre cei vizati de voi. in orice caz, am luat un voucher si m-am bucurat de oferta.

    mai astept si alte oferte similare, cu toate ca am senzatia ca ati iesit destul de tare in pierdere cu oferta. parca-mi si inchipui firmele concurente cum au dat iama in vouchere ca sa va faca paguba!

Lasă un răspuns