Impreuna pentru Schimbare

Noi credem in Educatie implicit credem in Progres. Iar acest lucru nu poate inseamna decat un viitor mai bun pentru noi si pentru copiii nostri. Citind aceste prime randuri, poate ca deja incepi sa crezi ca ne-am apucat de politica, aflandu-ne si in plin an electoral. Ne pare rau sa te dezamagim, dar inca mai avem multe lucruri de construit impreuna cu tine pentru a ne reorienta spre alte domenii 🙂

Totusi trebuie sa recunoastem ca incepand de astazi mai avem o preocupare:  vrem sa contribuim la sistemul educational din Romania! Iar pentru acest lucru am hotarat sa oferim unui discount de 5% pentru comenzile efectuate de orice gradinita, scoala si liceu de pe teritoriul Romaniei.

Mecanismul de inscriere in campanie este simplu: fie reprezentant al scolii, fie reprezentant al comitetului de parinti, trebuie sa creezi cont pentru institutia de invatamant si sa completezi datele necesare.

Mai multe detalii despre program vei afla de pe pagina speciala a programului de aici.

Fii si tu parte activa din program si raspandeste vestea tuturor celor care isi doresc un viitor mai bun.

Descarca de aici comunicatul de presa.

3 comentarii la “Impreuna pentru Schimbare”

  1. vasile spune:

    Cool!
    Abia astept sa vina mama de la gradinita (e educatoare 😀 ) si sa-mi trag un cont de asta cu 5% reducere!
    Acum serios vorbind,cum puteti verifica/controla destinatia finala a produselor? Nu am vazut nimic referitor la asta in regulamentul promotiei.

    • Madalina spune:

      Buna ziua! Vom verifica intern autenticitatea datelor inscrise in conturile create pentru acest program. In cazul in care vom constata ca informatiile sunt false, vom sterge automat contul creat. Un paragraf asemenator este si in documentul „Termeni si Conditii” si va multumim pentru sugestie.

  2. Mitza_003 spune:

    Interesanta treaba asta!

Lasă un răspuns