In curand… ne mutam

Asa cum spune si titlul articolului, PC Garage se afla intr-un proces de relocare intr-un nou sediu.
Noua locatie unde ne veti gasi de la sfarsitul lunii iunie este mult mai accesibila si este situata in zona Timpuri Noi, foarte aproape de statia de metrou cu acelasi nume.
De ce am ales aceasta zona? Pentru ca indiferent in ce cartier al Bucurestiului locuiesti, lucrezi sau inveti, in zona Timpuri Noi ajungi cel mai rapid.

Pe langa accesibilitate ne-am propus ca de indata ce ne veti calca pragul sa ramaneti placut impresionati de rapiditatea si acuratetea cu care consultantii nostri vor prelua solicitarile fiecarui client, la fel cum ne-am propus si sa petreceti cat mai mult timp in zona denumita de noi Gaming Corner. Da! Vom avea in permanenta un spatiu destinat celor pasionati de gaming, asa ca indiferent daca aveti sau nu o comanda, o vizita la noul sediu PC Garage va fi de bun augur.

Mai sunt multe lucruri de zis despre aceasta mutare, dar toate la timpul lor.

82 comentarii la “In curand… ne mutam”

  1. Alex Ternovan spune:

    Ar fi foarte tare daca ati putea infiinta un sediu in vestul tarii, in Oradea sau poate in Marghita.In aceste zone sunt foarte multi gameri si pasionati de IT.

  2. deyu spune:

    Timisoara 😀

  3. icebox spune:

    Lasa sa nu infiinteze 🙂 Si asa cheltui prea multi bani 🙂

  4. Alex spune:

    felicitari pt noua locatie si initiativa zonei de gaming

  5. […] unei postari de pe blogul magazinului online, PC Garage isi va reloca birourile impreuna cu showroom-ul in zona Timpuri Noi din Capitala, foarte […]

  6. Marius spune:

    Da foarte rapid cu metrou … cu masina iti vine rau pana ajungi din militari pana in timpuri noi …

  7. dan spune:

    Este mah, acum pot sa ajung si eu la voi sa ridic produsele fara sa mai merg pe jos:)

    Buna alegere PC Garage

  8. Geo spune:

    Mutarea asta explica de ce unele stocuri sunt pe zero sau pe minim? La MP3 players cam bate vantul.

  9. Foxter spune:

    Cu ocazia asta o sa fiti mai aproape si de unul dintre distribuitorii vostri (cel de la care luati produse Corsair).

  10. Rares spune:

    Ar fi o idee buna sa deschideti un showroom in Cluj-Napoca.

  11. staicu ionut spune:

    Super asa vin si eu mai repede cand ajung pe la capitala…eu fiind din calarasi…

  12. valentin spune:

    Sper ca strategiile astea de marketing sa nu influenteze preturile, care oricum nu sunt dintre cele mai mici. Ma refer la cheltuirea unor sume prea mari de bani pentru atragerea pustilor gameri prin demo-uri si alte actiuni. Cat despre deschiderea unui showroom in Vest, ganditi-va ca va fi o cheltuiala in plus pentru clientii din restul tarii. Tocmai asta e ideea, sa nu se intretina sedii, curent, combustibil, impozite, personal, care sa adauge la pretul produselor, ca ar deveni un fel de UltraPro, iar asta numai bine nu e.

  13. Iancu Cosmin Alexandru spune:

    Bravo ! Felicitari ! Pe 12 iulie e ziua mea. Asa ca o sa ma prezint mai devreme(la deschidere) cu un tortulet cadou de la mine de ziua mea pentru pcgarage 🙂 !

  14. mihai spune:

    Acum o sa vine pe acolo numai ca sa ma joc :)) .

  15. Daniel Baditoiu spune:

    Sediul de langa Foisor a fost cel mai inaccesibil. Sediul din Vericescu te innebunea cu parcarea. Iti lua 10 minute pana gaseai un loc de parcare. Sediul actual imi este in drum spre casa si asta m-a ajutat sa am acces mai usor la ridicarea comenzilor. In plus, parcam chiar in fata si era deschis cand plecam de la birou. Am reusit sa comand de cateva mii de euro. Noul sediu imi va fi peste mana iar curierii sunt un adevarat cosmar. Niciodata nu reusesti sa te sincronizezi cu ei. Va felicit pentru noul sediu si va urez mult succes.

  16. Ion Virgil spune:

    Pacat ca va mutati… Eu consider ca unde erati situati acum era mai mult decat ok: central! Deci accesibil pentru toata lumea. Daca intr-adevar mutarea aceasta tinea de a fi mai aproape de o gura de metrou , atunci de ce nu Unirii, sau Victoriei (rascruce de drumuri, ca sa zic asa)? Iar d.p.d.v. al traficului, zona Timpuri Noi este una dintre cele mai aglomerate ale Bucurestiului (mai ales dupa ora 17:00 cand, probabil ca vin majoritatea clientilor sa ridice produsele). Prin urmare, nu cred ca relocarea aceasta are prea mare legatura cu „sa ajungeti cel mai rapid” cat are legatura cu interesele proprii (costuri cu chiria, utilitatile etc.). Oricum, eu unul astept cu nerabdare sa vad noul sediu si sa dau atunci un verdict final, daca se merita durerea de cap cu traficul si implicit cheltuiala, de a veni pana acolo, pentru ca, pt. mine unul, curierul nu este o alternativa viabila sub nici o forma.

    • AbbyY spune:

      Daca zona Timpuri Noi e aglomerata, atunci Unirii si Victoriei (pe care tu le dai ca exemplu) cum sunt? Personal, consider ca mutarea e benefica pentru accesibilitate. Sper sa aveti si ceva locuri de parcare pentru situatii in care se cumpara produse mai voluminoase si care necesita transportul cu autoturismul.

  17. Anthony spune:

    Mie chiar imi convine 😀 Din piata sudului pana in timpuri noi fac doar 15 minute… Hai ca se poate si mai aproape :)) Locuri de parcare ceva?

  18. Daniel spune:

    Subscriu pentru un showroom la Cluj! Nouă ne place să vedem produsul înainte de a-l comanda, plus e mai ok să ridici de la sediu când vrei nu să te lași pe mâna unor firme de curierat.

    • Victor spune:

      Cred ca ai inteles gresit! PC Garage e onliner nu retailer…nu o sa aiba niciodata sedii cu marfa expusa si nici nu o sa te lase in vecii vecilor sa desfaci un produs inainte de al cumpara, doar ca sa vezi tu daca iti place la pipait!
      In plus un sediu nou inseamna o investitie mare (chirie, personal), iar investitia respectiva s-a amortiza prin preturi…deci nu vrei asa ceva 😀

  19. Panait Alexandru spune:

    Mda, de la Real Vitan va fi foarte accesibil, nu merge nici un mijloc de transport in directia aia… Daca vroiati accesibil la metrou Dristor ar fi fost mult mai indicat.

  20. Mocanu Andrei spune:

    Felicitari petru sediu, sa va fie de bine 🙂

  21. Popa Claudiu spune:

    In sfarsit o miscare inteligenta a celor de la PC Garage. Era un cosmar sa ajungi la vechiul sediu fara masina. Sunt multe persoane care nu mai au rabdare cu asteptarea curierului si vor sa ia produsul cat mai repede. Inca o data bravo.

  22. Tudor spune:

    Nici in estul tarii nu ar strica un sediu, poate la Iasi 🙂

  23. Supercars spune:

    Buna initiativa, felicitari.
    Ar merge cate-o astfel de locatie PC Garage si in alte orase mari cum ar fi Timisoara, Constanta, Cluj.

    • Daniel Baditoiu spune:

      Costurile cu sediile fizice si stocurile aferente sunt destul de mari. Acesta este unul din motivele pentru care s-au inchis retele mari de magazine precum Depozitul de Calculatoare (de la care am luat zeci de PC-uri ani de zile), UltraPRO, Best Computers (inghititi de Diverta care nici ea nu o duce mai bine), samd.

  24. Andrei spune:

    Ah, ironia sortii, tocmai ce ma mut la 2 minute de Timpuri Noi 🙂
    Felicitari!

  25. Cosmin spune:

    Bravo dar nu mai umflati preturile va rog.
    Mereu cand vreau ceva ma uit la pcgarage si de cele mai multe ori cumpar din alte magazine.

  26. FlorinSora spune:

    Nu cred ca are importanta unde se afla in bucuresti…Pt mine acest oras e mic, Mai iesiti pe afara =))

  27. Ruben spune:

    Ar fi genial daca ati face un sediu si in Botosani. O sa va creasca vanzarile mult de tot!

    • Daniel Baditoiu spune:

      Un sediu in Botosani ar presupune costuri cu chiria, cheltuieli cu iluminatul, cu energia electrica, cu salariile, cu avize de functionare, cu stocurile de produse, cheltuieli de trannsport marfa, daca nu se vinde atunci retur marfa, samd. Ar trebui sa se vanda zeci de mii de euro pe luna (suplimentar fata de cat cumpara Botosanenii in prezent de pe online) sa se renteze un astfel de sediu in nordul Moldovei. Parerea mea.

  28. Benedek Iulian spune:

    Statia Dristor era si mai bine dar si Timpuri Noi e bine . Sper ca aceasta mutare sa nu avecteze preturile mult succes (bafta) in noul sediu.

  29. fanpc spune:

    Va asteptam si la Constanta…ati lua „painea” celor de la emag

  30. George spune:

    Va mutati din cladirea voastra in una in care veti fi chiriasi?

  31. ayurveda spune:

    ce multi consumatori de comert electronic wanna be, auzi la ei vor showroom
    asta consderati voi magazin online?
    nu aveti incredere in curieri nu va sincronizati cu ei…ce mode viata haotic aveti si ce proasta organizare

    faceti comert online oameni buni ca nu sunteti domo sau altex

  32. eugen spune:

    Dar TG-MURES am mai scapa de transportul [curierat ] pentru care este nevoie sa platim o groaza de bani fara rost cred ca asa cum este acum tot d-voastra pierdeti fiindca mai bine nu cumparam pentru ramburs[nu am inteles niciodata transportul gratuit dar trebuie platit rambursul ,o privire la e-mag]

  33. […] cu acelasi nume” aşa cum este anunţat şi în comunicatul de pe blogul garajiştilor: În curând… ne mutăm. Observ că schimbarea de domiciliu este primită cu păreri diferite. Unii comentează că era şi […]

  34. xAi spune:

    Foarte foarte tare,si mai aproape.Cand faceam o comanda trebuia sa schimb 2 cai de transport,eu stand la Piata progresului.Acum iau doar rtb si ma lasa direct la sediu.

  35. Pavel Cristian spune:

    Salut.Nasol pentru mine.Nu mai pot veni sa ridic podusele.Si nasol pentru pc-garage.O sa aleg sa-mi aduceti produsele acasa.O cheltuiala in plus pentru voi.

  36. Dragos spune:

    Pentru mine nu e chiar ok.. dar fie!

  37. Vaper spune:

    Ajungeam mai repede la vechea locatie, dar era cam aglomerat si complicat cu masina pe acolo. Sa vedem cat de „aerisita” e noua locatie si apoi ne dam parerea 🙂

  38. Cristi spune:

    PcGarage si ITDirect la acelasi metrou. Sa fie intr-un ceas bun!

  39. Victor Roibu spune:

    Pentru mine era mult mai comod la vechiul sediu, de langa Blv. Octavian Goga, faceam 6 statii cu autobuzul din Real Vitan sau puteam chiar sa merg pe jos, daca nu era canicula.
    Dupa cum a zis cineva mai sus, de ce sa va mutati din cladirea voastra in alta cu chirie?
    Si apoi, mai e frica asta sa nu mariti preturile sa va amortizati cheltuielile.

  40. Calin spune:

    Vor fi disponibile in showroom si modelele noi ASUS G750?

  41. Daniel spune:

    Acum se explica de ce ati inceput sa aveti preturi mai mari decat la emag !!!

  42. And spune:

    Nu e mai bine sa ramaneti linistiti la locul vostru sa sa aveti cele mai mici preturi din tara?Eu credeam ca sunteti propietari pe sediul ala mare. Acu e la moda ca firmele IT sa ia fonduri europene pt sedii pe baza de „colectare si reciclare deseuri it ” 🙂

  43. alyNN spune:

    Ar trebui mai multe sedii facute mai ales in orasele mai mari Iasi, Timișoara

  44. Zsurka Andrei spune:

    „In curand… ne mutam” Felicitari. Citind cateva articole am ramas stupefiat de interesul cu care este tratat subiectul. Dupa parerea mea este putin important pentru client cumparator. Este un web shop. Faptul ca este un serviciu ales de mine este pentru ca: am constatat promtitudine, corectitudine, sortiment vast, curiererat bine ales si cam atat. Daca la serviciile aste se alineaza si servicii bune de solutionare a garantiilor… nota 10* pentru PC GARAGE
    Mutativa unde va este mai placut pentru DVS.
    Cu respec Andrei

  45. Andrei Chitic spune:

    Ar fi bine daca ati deschide si un magazin in Iasi.

  46. Paun Daniel spune:

    Interesant, oricum daca e langa statia de metrou este intr-adevar mai accesibil, pentru mine cel putin ca ajung mai repede. Probabil si sediul va arata mai bine, mai spatios, mai accesorizat…ma rog voi stiti mai bine care e treaba. Bafta.

  47. Radulescu Teodor spune:

    Sau prin valcea respectiv Dragasani judetul valcea sa faceti un showroom sau ceva ca sa ne fie mai usor sa cumparam ceva. si sa le si testam desigur

  48. dani spune:

    pe timp mai racoros vin pe jos prin parc la voi :))

  49. alex spune:

    va miscati cam greu cu preluarea si procesarea comenzilor!

Lasă un răspuns