Inlocuire placi de baza cu chipset Sandy Bridge

Asa cum v-am promis de azi, 13.04.2011, se pot inlocui placile de baza pe socket 1155 achizitionate pana la data de 28 februarie 2011 (cu defect manifestat sau nu) cu noile modele din revizia B3.

Inlocuirea se va face in cel mult 48 de ore de la receptia lor de catre Departamentul Service, cu respectarea stricta a conditiilor generale de garantie (pachet complet, fara defecte fizice).

Daca aveti neclaritati ne puteti contacta la service@pcgarage.ro pentru orice producator, cu exceptia GIGABYTE, unde se vor inlocui placile celor care s-au inscris aici pana la 30 aprilie 2011:  http://www.gigabyte.com.ro/press-center/news-page.aspx?nid=988.

Data limita pentru inlocuirea acestor placi este 30 iunie 2011, cu exceptia placilor GIGABYTE. Dupa aceasta data se va recurge la procedura normala de garantie, daca va fi cazul.

Va multumim pentru intelegere.
Echipa PC Garage.

13 comentarii la “Inlocuire placi de baza cu chipset Sandy Bridge”

  1. moca_si_ni_ni spune:

    Buna ziua!
    Am achizitionat placa in ianuarie 2011 (un ud4) si as vrea sa o schimb cu noua revizie dar mi se pare aberant faptul ca trebuie sa stau fara mb „maxim” 48 ore din moment ce firma gigabyte le schimba indiferent daca se manifesta defectul sau nu. Ce trebuie verificat daca merge placa?
    Atata timp cat est pachet complet si voi trebuie sa o schimbati indiferent de ce „manifestari” are/prezinta placa de baza, mi se pare corect ca sa primesc la schimb , pe loc noua placa cu noua revizie. Sau, avand in vedere ca este „manelistein” nu se aplica?
    PS: Daca vreau banii pe placa, cum procedez, ca gigabyte a spus ca vor fi returnati banii sau va fi schimbata placa?
    Multam’ de citire.

    • Andrei spune:

      Buna ziua,

      In ceea ce priveste placile de baza bazate pe tehnologia Sandy Bridge, procedura de returnare tine strict de problema aparuta( sau nu) cu controller-ul porturilor SATA si nu de alte probleme de ordin fizic. In ceea ce priveste producatorul Gigabyte acesta si-a impus propria procedura de schimbare a placilor, procedura care va este explicata in link-ul oferit de noi. Pentru toti ceilalti producatori placile vor fi schimbate in acel interval de timp mentionat de catre noi.

      O zi buna.

  2. Memphis spune:

    Maxim 48 de ore pentru ca oamenii mai au si alta treaba, mai sunt si alti posesori care poate doresc sa le schimbe, in ideea asta e dat termenul de maxim 48 de ore. Eu am schimbat`o pe a mea in 10 minute 😛

  3. mircea spune:

    Buna ziua,

    Trebuie trimis mail la service@pcgarage.ro pentru programare inainte de a trimite placa?

  4. silviu spune:

    placa se schimba cu una identica sau se vireaza contravaloarea in cont? pentru cei care stau in Bucuresti este obligatorie trimiterea placii prin curier sau se poate aduce direct la sediul pcgarage?

    • Andrei spune:

      Buna ziua,

      Daca sunteti din Bucuresti puteti veni cu placa de baza la sediul nostru, iar aceasta va fi schimbata in maxim 48 de ore cu acelasi model dar revizia B3.

      O zi buna.

  5. mirea bogdan spune:

    buna ziua am si eu o intrebare se poate inlocui un gigabyte ud 7 cu un asua maximus?
    sau doar gigabyte cu gigabyte.

    multumesc

  6. Dani spune:

    Buna ziua. M-am saturat de noile produse cu probleme, cum producatorii isi bat joc de clienti. As dori returnarea banilor. Se poate? Multumesc

  7. Claudiu Enescu spune:

    Buna ziua, ASRock P67 Extreme 6, o aveti pe stock atit pentru vinzare cit si pentru schimbul reviziei cu BUG, cu revizia B3?

    Ma gindesc sa vin direct la dvs, sa cumpar direct inca o bucata,cea cu revizia B3 , si sa astept stornarea banilor pe cea care trebuie schimbata, ca sa nu stau 48 ore fara PC.

    Imi pare cam aiurea aceasta „politica” de a astepta 48 ore, daca vin personal la sediul dvs pt inlocuirea placii respective.

    Normal era treaba ce ar fi durat 10-15 minute maxim, veneam cu placa, pachetul complet, exact asa cum a fost livrata de dvz, se verifica, se faceau niste hirtii cum ca se schimba, si plecam cu alta placa, asa imi pare normal, nu?

    • Andrei spune:

      Buna ziua,

      Banii nu se storneaza ci doar se inlocuieste placa, durata poate fi de pana la 48 de ore, mai multe detalii referitoare la procedeul in sine puteti primi cerand informatii pe e-mail-ul oferit mai sus, sau atunci cand veti veni la sediu, cu placa.

      O zi buna.

Lasă un răspuns