Joaca in echipa campionilor la Euro 2012

Garajisti din toata tara, fiti pe faza! Iepurasul Garajist are de facut un anunt: s-a facut arbitru in competitia Euro 2012.

Te pricepi la pronosticuri si stii ce echipa de fotbal va castiga Campionatul European 2012? Acum e momentul sa-ti demonstrezi tie si prietenilor tai ca ai stofa de campion. Din partea noastra ai tot sprijinul si vei vedea ca recompensele vor fi pe masura.

Mecanismul  este foarte simplu, obiectivul tau este sa strangi cat mai multe puncte fie prin alegerea rezultatului unui meci, alegerea ordinii echipelor in fiecare grupa, alegerea golgeterului sau a echipei castigatoare la Euro 2012. In plus, fiecare 500 RON achizitii in orice produse GIGABYTE, Intel sau Kingston iti va aduce un bonus automat de 200 puncte. Mai multe produse comandate, mai multe puncte acumulate si sanse de castig.

Pentru ca berea nu este niciodata suficienta, vom premia in fiecare zi de meci participantul cu punctaj maxim cu 60 de doze Bergenbier. Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti.

Campania se desfasoara in perioada 1 iunie – 30 iunie 2012.

2 comentarii la “Joaca in echipa campionilor la Euro 2012”

  1. Buga-Parfene Adrian spune:

    Buna ziua . As dori sa va atrag atentia ca la meciul : Portugalia – Olanda scorul este de 2-1 cum am pronosticat eu, iar la meciul Danemarca – Germania scorul este de 1-2, iar d-voastra ati pus 2-1. Va rog sa rectificati ca am fost prejudiciat de aproape 300 de puncte. Sper sa cititi acest mesaj.Va multumesc.

Lasă un răspuns