Martisor cu zambete

I-am provocat pe elevii de la Scoala nr. 70, din Bucuresti, sa il aduca pe Martisor mai repede in clasele lor. Rezultatul: cateva minunatii de martisoare!

Daca in anii trecuti primavara isi facea simtita prezenta inca din ultimele zile ale lunii februarie, anul acesta ea se lasa asteptata, mai ales de micutii nerabdatori sa cutreiere parcurile in lung si-n lat.

Vremea mohorata de afara nu i-a descurajat insa pe elevii de la Scoala nr.70 din Bucuresti, care au raspuns provocarii noastre de a-l aduce pe Martisor mai repede in clasele lor. Asa ca s-au pus pe treaba si au confectionat martisoare de felurite modele pentru a mai colora putin atmosfera inca iernatica.

Din panza, hartie, coca, decorate cu margelute, scoici sau sclipici, pustii au realizat obiecte incantatoare. Lucrul s-a desfasurat fie individual, fie pe echipe, imbiati de imnurile de veselie ale melodiilor de primavara, pe care ni le amintim cu totii.

Multe culori, zambete si diferite martisoare speciale, facute dupa imaginatia fiecarui elev. In semn de multumire pentru minunatiile realizate, noi le-am oferit un sistem de calcul performant si am decis sa oferim cadou cate un martisor primilor 200 de clienti care vor ridica personal comanda de la sediu de 1 martie

Vine, vine primavara…

2 comentarii la “Martisor cu zambete”

  1. Darth Glacious spune:

    Foarte, foarte mistoo ideea :))
    Dar spune-ti-le si fetelor de la receptie ca e un martisor de comanda, eu am fost lacom si am luat 2 pentru ca aveam 2 produse.

  2. […] Iar asta inseamna alergatura dupa flori, martisoare frumoase (apropos, speram ca v-a placut surpriza noastra de saptamana trecuta), cadouri. Asa ca ne-am gandit sa venim putin in sprijinul vostru astfel ca in […]

Lasă un răspuns